A LA CONQUESTA DEL SUÍ

dissabte, 18 de febrer del 2012





Dissabte 8'00 am. -1ºC, rotonda de Palau. Cinc senglars Diego, Xavi, Manolo, Marc i el redactor, hem sortit de Palau direcció Cànoves per pistes interiors. Primer objectiu escalfar cames; el segon, esmorzar i agafar la moral per afrontar la horeta i mitja de pujada fins El Pla de La Calma per Vallforners.

Retomem el tema i el rampot que puja al pantà ens escalfa les cames de cop. El creuem, deixem a la dreta el desviament del Castanyer d'en Cuc i enfilem directes per la pedregosa pista acompanyats per un bon sol. En alguns punts encara queda neu.
Per fí, al Pla de La Calma trobem una tranquilitat total, bona temperatura i sense gota de vent; un plaer a diferència d'altres vegades que et quedaves glaçat.
Agafem la carena i enfilem al Suí, punt més alt de la sortida (uns 1300 i pico mts.), per una pujada una mica tècnica però molt més ciclable que la baixada, on fem un bon troç a peu (excepte dos que ja coneixe-ho). Fotos de rigor, pasem pel Samont i tirem cap el Coll de Palestrins, on desviem direcció a Sant Elies; total, que la felicitat acaba i ens toca pujar una mica més per rampes de 2 digits coll...s!!, les cames ja no estàn per gaires festes.
Com el temps, el cansanci acumulat i l'hora de dinar no son infinits, deixem de banda la idea de la trialera i per la pista de tota la vida cap a Sant Esteve.
Finalment 58 kms. amb un desnivell acumulat de algo més de 1.700 mts. i 5 horetes de sillin.
Una dura ruta en un dia fantàstic i ben acompanyats.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite