CRÓNICA DEL DIUMENGE: APRETANT LES DENTS

diumenge, 8 d’abril del 2012




Hola companys,
Matí fresc avui, sembla que les temperatures no remontan i encara que volem anar de curt, ens toca anar una mica tapats.
Barreja de personal avui, algun betetero estrenant asfalt, alguns retrobats com en Kuki i en Miquel,en Jordi de València, incombustibles com el Gerard i en Vador, Treckman sumant per la QH, senglars autentics com en Xavi, en Manolo i l'Albert Marrodan que avui tiran de la "flaca"..així fins un total de 13 elements.
La veritat es que en tota la crta. de La Roca no hem tingut trànsit, i en algo més d'una hora ens ha portat a Martorelles i S.Fost, inici de La Conreria.
Son 6 kms. no gaire exigents, però clar, els escamots i els atacs no han faltat i aixó sempre fa que un coll de tercera es converteixi en una tortura.
Reagrupament a dalt i baixada pel maco poble de Tiana fins a nivell de mar; gir a la esquerra per la NII, 200 mts. i cap al Rest. Cal Jordi a fer l'avituallament, restaurant que mig hem desmontat i redecorat per un canvi de taules. Menys mal que aquesta gent ja ens coneix una mica i s'ho prenen amb bon humor.
Toca tirar per la NII veient el mar i intentant fer un grup regular que rodi a velocitat de creuer. A Cabrera en Kuki i en Lluis tiran per l'interior i ens esperaran a Ca l'Eladio. Travessem Mataró pel passeig de la platja i així evitar semafors fins al final on pujem directes a buscar l'inici de la ctra. interior, la del Pollastre on hem anat més o menys junts fins Llavaneres.
A partir d'aquí tinc una laguna visual perque casi tota la penya menys 3 han desaparegut atacant-se i fins Collsacreu on ens hem reagrupat de nou.
Mala cosa perque una vegada més la baixada fins Sant Celoni ha sigut al sprint gràcies als senyors Xavi i Gerard que s'han dedicat a no deixar caure el conta-kms. de 45 km/h., i en molts moments a més de 50 km/h. No hay dolor!!!
Finalment uns 98 kms. i 3 horetes i mitja de feina de bon ritme i bon ambient.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite