PEDALADA SOLIDÀRIA: GRÀCIES A TOTS!

dimarts, 9 de juliol del 2013

Desde el Club Ciclista Sant Celoni, voldriem donar-vos les gràcies a tots els que veu canviar la vostra sortida habitual, per participar en aquesta activitat d'ajuda a La Creu Roja del Baix Montseny i a la
col·laboració desinteresada de les colles i clubs no només de Sant Celoni (B&Greens, Almorcistas, Verano Azul, Els Cabres del Montnegre...), sino d'altres que van penjar-ho traves dels seus blogs.
També agreir a l'Ajuntament, Diputació, Policia Municipal i Creu Roja l'ajuda rebuda.
Els més de 150 inscrits, dividits en dos grups, uns per carretera i els altres per montanya amb les BTT, vem poguer pasar algo més de dos hores pedalalant, amb bon humor, sense incidències, i acabar esmorzant una bona botifarra preparada pels voluntaris a la part de darrera del Pavelló.

Felicitar a la colla dels Macumbikers, responsables aquest any del recorregut  de 22 kms. de BTT, que va combinar la diversió amb la duressa correcte perque tothom pogués gaudir, sense deixar-se mitja vida pel boscos. Al seu blog trobareu videos i fotos de la matinal.
El proper cap de setmana toca la XIV Pujada al Turó de l'Home per una banda, i la III Quedada BTT dels Macumbikers. Ja teniu feina per triar.
Salut i fins la propera.

1 comentarios:

NELROSA ha dit...

GRACIES AL CC SANT CELONI,PER DIPOSITAR LA VOSTRA CONFIANÇA EN NOSALTRES,ESPEREM QUE NO SIGUI L´ÚLTIMA.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite