dilluns, 16 de setembre del 2013

SUPERBREVET O EL VIA CRUCIS SOBRE BICICLETA

NOTA DE PRENSA DE RANDONNEURS CATALUNYA
Aquest any amb les preparacións per participar a la Londres Edimbourg Londres o la Madrid Gijón Madrid, semblava que no quedaven dies per fer una Super Randonnée. Ha costat però ja tenim dos participants del Club Ciclista Sant Celoni (Vallés Oriental) que el dissabte dia 14 de setembre es van atrevir a dur a terme aquest repte, conseguint fer aquests 600 km amb 10000 metres de desnivell, amb un temps molt inferior a les 50 hores màximes de la modalitat Randonneur. Ells son En Pedro Gómez López i en Francesc Garcia Mundet, que des d’aqui felicitem per haber-ho conseguit i per haver passat  a la história Randonneur.

En el control d’arribada, a tres quarts de dotze de la nit, cansats però molt satisfets donaven les seves impresions de lo que és una Super Randonnée, que van abreujar dient que es tracta d’un circuit molt dur i dificil de fer en modalitat Randonneur, que van tenir sort de no portar cap cotxe acompanyant, doncs haurien plegat a mig fer.

Amb aquesta gesta el Club Ciclista Sant Celoni queda destacat en primer lloc i es candidat als premis “Jussà”per clubs participants d’enguany.

En Pedro Gómez López que és el Randonneur amb més participacions Randonneur és candidat destacat al premis “Jussà” individual.


En Francesc Garcia Mundet amb aquesta gesta queda en condicions de obtenir la distinció Randonneur 10000que ofereix l’Audax Club Parisien als més atrevits Randonneurs.  Felicitats de nou a tots.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite