XIV MontnegreBTT 2013

dijous, 14 de novembre del 2013



Un any més i ja van catorze, el Club Ciclista Sant Celoni ha tingut el plaer d'organitzar la MontnegreBTT 2013.
Aquest any han estat 378 ciclistes els que han pres part d'una magnífica matinal on hem circulat per uns dels millors paràtges que ens ofereix la tardor a la serrelada del Montnegre. La temperatura i l'aigua ens han respectat si bé ens hagués agradat que la terra estigués més humida, però amb la mare naturalesa no hi podem fer res.
Per la nostre part, més de 60 persones del Club han col.laborat perqué aquesta edició fos un èxit.
Com a novetat, per primer any hem tingut un servei de cronometratge (que de seguida que ens el passin el penjarem), que era una de les coses que més ens demanaven els participants dels anys anteriors. També els participants que ho han desitjat, han pogut relaxar les cames amb els massatges de Gemma Usán i han pogut refer energies amb l'ajud de EnergyDrink. Una de les altres novetats eren els dorsals, gentilesa de Donda Bikes, i que per primera vegada us heu pogut quedar com a record.
A tot això, cal afegir que com cada any, els participants tenien un pas gratuït per utilitzar el mateix dia de la piscina del Centre d'Esports el Sot de les Granotes. I com no, tothom ha pogut gaudir de l'entrepà de butifarra i d'una samarreta tècnica que sembla que ha causat una molt bona impressió.

Desde el Club Ciclista Sant Celoni volem agraïr a tots els participants i col.laboradors la seva presència i el bon rotllo que hi ha hagut durant tota la matinal.

Per últim ens agradaria que comentèssiu que tal us ha semblat aquesta edició. Quines coses us han agradat i que creieu que es millorable. Si us ha sobrat alguna cosa o si heu trobat a faltar quelcom. No cal a dir que les vostres opinions seràn tingudes molt en compte de cara a properes edicions. Digues la teva !

Fins una altre i GRÀCIES !!!

C.C. SANT CELONI

Classificacions i fotografies

3 comentarios:

Unknown ha dit...

sres.
pedaleada estupenda
un diez para todos
cafe y pastas antes de salir
abundancia en los avituallamientos
personal en todos los cruces
camiseta chula y bocata bueno

Unknown ha dit...

La meva enhorabona a l'organització, un deu, traçat molt macu i molt ciclable ben senyalitzat, encara que tinc un company que s' havia perdut amb un grup.
De ben segur que l'any que be tornu

Unknown ha dit...

los bicivoladores de sant andreu de la barca és el tercer any que venim a la vostra pedalada i la veritat és que cada any pujeu el llistó. Aquest any una pedalada una mica més dura, sobretot al seu inici, però lo més important i el motiu de que la pedalada la tinguem marcada en el nostre calendari és el bon tracte que sempre hem rebut de la organització. Sempre amb una amabilitat i un somriure en la boca per part de tots els membres que feu que tiri endavant la pedalada.
Sou genials, Així que enhorabona per tot i molts ànims per continuar endavant.
Felicitats a l'organització
i gràcies per tot.
manu c.
http://losbicivoladores2010.blogspot.com.es/

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite