BONA II TRANSMARESME MIX

dimecres, 29 de gener del 2014

Diumenge passat 13 de colla sortiem en tren cap a Montcada, amb l'amic Pacheco que s'afegia a Granollers, per seguir de guia el track de la Transmaresme 2013, però amb algunes variacions del nostre estil.

Paralels al Riu Besós i en comptes d'anar fins a Sta.Coloma de Gramanet, girem 90º i directes pujem paralels a la Vallensana, ciclable una estona si es segueix la pista oficial, però nosaltres? nosaltres no ja que fem un bon troç final a peu, d'aquells que en Manolo sempre ens te guardats, perque arribem abans...
Despres d'alguns renecs i aquella expressió habitual de "qui l'ha portat a aquest?" no perdem el bon humor i gaudim de la imatge espectacular de BCN i la seva zona metropolitana, gràcies al dia tant clar i a l'alçada que estem.
Corriolejant i fent variants per aquesta Serra de Marina, finalment entrem al track direcció al "Vigia"; encara que anem sortint de la pista ample per altres camins fins arribar a La Conreria on aprofitem a menjar, omplir bidons i esmolar les eines pel que ens ve...

El tram següent permet un bon ritme, es un continu puja-baixa sense forts desnivells que ens acosta rapidament al coll de la ctra. de Font de Cera.
A partir d'aquí llarga pujada de nou on anem trobant força ambient, molts bikers, excursionistes, gossos i altres espècies domingueres que van amunt i avall i que en algun moment sembla el Mataró Park.
L'Óscar dels Macumbikers, possa en marxa l'equip de música que porta al manillar i fem una clase de spinning improvisada que ens distreu ja que aquesta pista es tant ample com avorrida.
Anem força bé, estem animats i el dia acompanya que més volem?.
La zona es fàcil però no hi ha descans i fem pujades i pujadetes amb curtes baixades fins arribar a una zona alta molt propera a Orrius on el track deixa el GR92 i s'ens emporta a fer una volteta extra per un parell de turons per acabar apareixent a la part baixa de la Urb. de Les Ginesteres (Argentona), on tornem a omplir bidons i prenem els gels i altres doping's que ja fan falta.
Hem fet uns trams durs i algo més tècnics que porten la seva feina i els kms. ja no passen amb la mateixa alegria. Menys mal que hem gaudit d'un parell de baixades per corriol ràpides i entretingudes.
Una vegada creuem la Riera d'Argentona i l'autopista, tirem a la dreta i amunt....i amunt....i amunt, guanyant alçada i perdent-la en curts trams de baixada fins que a tocar de Can Bruguera deixem el track optant per baixar a Canyamars.
Personalment crec que ha sigut la zona més dura en tots els sentits fins aquí.
Preferim fer la pujada per "les bardisses" fins la Creu de Rupit, ja que la volta del track es molt pistera.
Tot i aixó en general anem força bé amb poques diferències entre nosaltres no com l'any passat on algú es va mig morir en aquesta zona.
Ja en terreny ben conegut, enfilem cap a la Casa Nova, baixada a Vallgorguina i pujem per la Hípica, perque ens motiva acabar aquest "rutón" pel nostres estimat Olzinelles i Can Draper.
L'amic Trekman per arrodonir, encara ens ofereix una variant i així tenim completa la festa, com no!
Una birra ràpida a Cal Eladio es el premi despres dels 65 kms. i 2100 mts. de desnivell en 5'15h. en un fantàstic matí amb la millor companyia. Repetirem?.....jo crec que si!
Salut.

1 comentarios:

MASTER ha dit...

Si senyor!! sou uns Craks.

Per cert podieu matinar una mica més i en comptes de desviar cap a Vallgorguina, seguir una mica més per la serralada fins a Palafolls, total segons el planol està nomès a dos dits ja ja ja..

Salut i cames

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite