RESUM NADALENC: LA TRIBU I ALTRES ESPÈCIES

dijous, 2 de gener del 2014

Hola, encara que molts sou coneixedors de les nostres activitats, faig un petit resum de la nostra creuada anti-torrons d'aquests dies.

Dia 24 Nit de Nadal: sortida corriolera que anomenaré "La TrekEdu", dissenyada, com podeu imaginar, per aquest tandem de personatges de bosc, on ens van sortir 36 kms. per anar de Sant Celoni a S.Esteve de Palautordera i quasi 1000 mts. de desnivell. Amb lo curt i rapid que es va per la drecera!!!
Un recorregut relativament técnic però ciclable, molt proper, distret i variat pels 14 companys de colla, amb bon ambient i sense incidències, a excepció d'una clase gratuita de com NO s'ha de saltar una cadena, oferida voluntariament per "el cunyao". Diuen les males llengües que aquesta parcela ja tenia un propietari amb arrels de Bilbao...


Dia de Nadal: se sap del cert que van haver sortides furtives en solitari per la zona d'Olzinelles, inclús alguns van veure traces d'altres companys però sense trobar-se.

Dia de Sant Esteve: sortida de 6-8 companys per la zona de Villalba i voltants que aprofitant la inèrcia vem investigar altres opcions...sense gaire éxit ja que vem tindre que caminar un bon troç per acabar fent un bucle tancat sense sortida. Amb tot, 30 kms. i 900 mts. de desnivell.

Dia 28 (els inocents): dia gran per la colla i que ja teniem ganes de estripar.
Sortim cap a La Roca 17 companys a trobar-nos amb l'amic Pacheco, que com a bon coneixedor de la zona ens havia preparat un recorregut corrioler, desconegut en varis trams i molt ben dissenyat que vem gaudir moltissim, i on algú com jo mateix vem comprar parcela. Un esmorzar molt ben servit al Sant Carles van arrodonir un matí que esperem repetir en breu. Els 33 kms. i 1000 mts. de desnivell treballats tant pujant com baixant ens van deixar les cames "fines".

Dia 31: l'amic Diego va insistir en que no podiem acabar l'any sense pujar a deixarnos mitja vida per la zona de Palestrins, despedir d'una vegada aquest dur 2013, i donar entrada a un 2014 realment millor per tothom.
Dit i fet, els 8 acompanyants del "Homo-plato" i a ritme de "la dona m'espera", treient la llengua i tirant de plat passem Palau i amunt pel camí de Can Cortés fins el Coll d'Uixola (quin petir, per favor...!!), reagrupament, fotos, i rapidissima baixada fins Can Quintana, on prenem direcció de Can Cuch per baixar cap al pantano de Vallforners (molt buit per cert) i acabar esmorzant a Cànoves.
Seguint camins i corriols "manoleros" refiats de la nostra "privilegiada" memòria finalment conseguim arribar a S.Esteve de Palautordera, no sense fer alguna variant a peu, sense incidències i només una punxada del Diego per estrenar la 29". Els 53 kms. i els 1500 mts. de desnivell ens deixen ben servits per fer el raïm.

Molta Salut i Bon Any Nou a tothom!



On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite