NO ESTEM PARATS, SEGUIM COMPRANT PARCELES

dilluns, 15 de desembre de 2014

Hola a tothom, una mica de resum de alguns moviments de rodes grosses, d'aquests dies:


DIUMENGE 7: LA 9ª BIKEGORGUINA
Una bona colla del Club ens vem inscriure a aquesta pedalada que ja s'ha fet habitual en el nostre calendari. Molts decidirm sortir de Sant Celoni directament amb la BTT, per sort amb poc fred, entre un café i pastes a primera hora, bon ambient amb els amics de Vallgorguina, i un recorregut per una zona ben coneguda per nosaltres. Es va fer més dur per un terreny ben tou per les pluges que no deixava correr la bici, però gràcies a que anavem tots els de la colla en grup es va fer molt més curt.
Despres de 36 kms. i 2 hores i mitja de feina ens esperava la butifarra i el porronet.

DILLUNS 8: A ESTIRAR CAMES
Anem a pedalar per les zones ocultes i salvatges entre S.Esteve de Palau i S. Pere de Vilamajor, incluint les variants "una mica" radicals d'aquesta colla de Palau, que no tenen cap seny...
Un altre matí complet amb 37 kms. i 3 hores ben aprofitades de "bici-excursionisme".

DISSABTE 13: CORRIOLS DE LA ROCA
Ja teniem ganes de sortir de Sant Celoni i canviar d'aires per anar a gaudir d'un altre zona que cada vegada coneixem més. Amb en Patxi com guia de luxe els 17 energumens que erem ens vem fotre una bona dosis de corriols, alguns molt tècnics, d'altres molt divertits i practicament res de pista. Pocs kms., aixó sí, perque no vem arribar als 30, però ben intensos, perque aquí no es descansa mai, tot es explosiu, no es pot agafar ritme, ni tant sols baixant i el desgast fisic es alt.
Entre tots vem comprar unes 8-10 parceles, algú ja es quasi l'amo de la zona. Tranquils companys que hi han més terrenys en venda per la propera :-)
Un dels videos d'en Trekman, el càmara oficial del matí:
https://www.youtube.com/watch?v=Z-vTQFViGOU&feature=share

DIUMENGE 14: 4ª QUEDADA BLACKS&GREENS
Amb les cames encara adolorides de La Roca, ens unim a la trobada anual d'aquesta colla de Sant Celoni per compartir 25 kms. per la zona d'Olzinelles i Montllorer, junt amb uns 80-90 bikers de tot arreu. Ben organitzat, amb un avituallament intermig inclós, recorregut marcat, variat i divertit, sense pasar fred, i entre moltes cares conegudes (Macumbikers, Bikesteros, Cabres, etc.etc.), que més volem?
Felicitar als B&Greens per tirar endevant de nou aquesta trobada.Fins la propera companys!
Bon video resum d'en Pere de La Cantonada.
https://www.youtube.com/watch?v=VW0UiRUs6ns&feature=youtu.be

Salut companys.

0 comentarios:

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite