SOPAR DE COL·LABORADORS: ENS RETROBEM AL 2015!

dilluns, 1 de desembre del 2014

Hola a totthom, sota la llevantada de dissabte més de 50 col·laboradors ens vem reunir per compartir taula,
tancar la temporada i fer la entrega dels obsequis i els premis pendents.
La Pujada al Turó, La Pedalada de La Creu Roja, la Gimcana infantil, el Open Inverse i la MontnegreBTT han estat les 5 proves principals que hem organitzat aquesta temporada. S'ha de dir que hem rebut bones crítiques de molts dels partipants i aixó es mérit de tota aquesta feina i ajuda voluntaria.
Com sol passar, van faltar alguns dels companys habituals per altres compromisos i evidentment s'els va trobar a faltar.
En bon ambient, els entrants, la carn a la brasa i després dels postres i el cava, es va ser fer entrega d'un Trofeu especial del Club al Lluc Planas per haver estat Campió de Catalunya en categoria Aleví, i en general per la excel·lent temporada, guanyant moltes altres proves, entre elles el Open Inverse del que vem formar part fa unes setmanes.

Seguidament entre els 25 socis participants al Saló de La Fama 2014, i amb el guanyador ja decidit es va fer el sorteig per la segona i tercera plaça. Sent el primer lloc pel Lluc com el soci que més proves ha disputat aquesta temporada amb els colors del C.C.Sant Celoni, els altres afortunats van ser en Toni Vilà (que també s'ha fet un fart de participacions) i l' Edu Roca que va tindre un parón per lesió després d'una compra de parcela.
Tots tres tindran com premi una equipació d'estiu completa i la resta de participants del Saló de La fama presents van rebre un bidó del Club.
També vem donar una foto de grup de la MontnegreBTT als Blacks&Greens per haver estat la Colla més nombrosa que va participar.
Apart d'aixó, a tots els col·laboradors ciclistes que van volguer s'els va entregar un joc de manguitos de la MontnegreBTT i als acompanyants unes llamineres caixes de bombons.
Gràcies a tots per l'assistència, amics!
Salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite