DIUMENGE VARIAT PER LA PENYA DEL CLUB

dilluns, 23 de març del 2015

Hola a tothom, sortides variades i curses en aquest diumenge després d'un dissabte tant plujós.

Els de la Challenge vem anar cap a la zona de la Creu de Canet a fer variants i corriols que vem gaudir molt pel bon estat del terreny, i de tornada vem acabar fent la part final de la MontnegreBTT.
Uns 53 kms., quasi 1600 de desnivell i 4 hores i mitja de feina que no està malament.

Els de carretera van anar per Coll de Ravell fins als Cortals i de tornada, els randonneurs que faran la Brevet 300, van allargar ruta baixant per Osor i fent tota la Vall de Llèmena, acabant el matí amb més de 180 kms. a les cames.

El Team Donda Bikes en ple van competir a la primera prova de La Copa de Enduro Catalana a Les Gavarres on, sobre un terreny molt enfangat i delicat, en Guillem Caballé va ser el primer Elit i 2on Scratch absolut. A més l'Aleix Puig va ser el 2on Junior, felicitats a tota la colla i en especial a aquests dos elements.

En Pere Amadó del Salicru Team Maasai va participar al Gran Premi Ciutat de Barcelona de BTT disputat a Montjuic, fent un bon 4t lloc en la molt competida categoria dels Master 30 i 5é absolut entre els 117 participants entre Masters 30, Juniors i les Elit Fèmines.

L'amic Pacheco es va estrenar en la Copa de Veterans al Papiol, rodant en peloton en un circuit de 1'5 kms. i fent 30 voltes. No se si es va divertir gaire, però com aprenentatge segur que va treure profit.

Ningú entrena...però l'Strava treu fum totes les setmanes...
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite