RELAX PELS DE LA CHALLENGE?...JA ET FOTARAN

dilluns, 2 de març del 2015

Hola a tothom, aquest diumenge la teoria era anar a fer una sortida normal amb parada a esmorzar, i així fer un parentesi fisic-mental després dels ultims apretons llargs que ens hem fotut.
No fa fred i el cel està nuvol, ideal per rodar pels boscos amb la BTT.
Som 9 de colla contant amb l'Abraham, un nou fitxatge de Cerdanyola que ens visitarà de tant en tant, però te un defecte: està prim i pedala fort, o sigui que avui amb el meu fisic maltractat pel encostipat seguiré tancant el peloton...no hay dolor!
Comencem per Can Draper i anem fent puja-baixes cap a Ca l'Alsina, la Coperfil, el Cànada Park, Cementiri Llinars, varis corriols catxondos, pujada pel Torrent Sec i baixada pel GR fins a Can Portell on esmorzem força bé. Portem dos horetes i pico de ruta sense descansos; toca seure i gaudir de la taula, avui que estem de "turisme".
D'aqui seguim ja cap a Can Clarens, fem uns variats corriols de baixada fins Vallgorguina i passem a fer uns tastets d'una part de la propera MontnegreBTT, on el Misteriós home d'Olzinelles ja està fent les seves aparicions i desaparicions.
Baixem fins Ca l'Agustí a omplir bidons i ja voltem cap a Sant Celoni perque el matí ja ha donat el que tenia que donar.
Finalment un dia distret, amb bona companyia, a bon ritmet com es costum ultimament, i 42 kms. amb quasi 1.300 mts. de desnivell que no està malament per un dia que havia de ser de "relax"...paraula que ja borraré del diccionari.

PD. als que esteu lesionats, engripats, convalecents i totes aquestes coses, molts ànims per recuperar-vos bé, que la bici us està esperant. (Kuki, Vador, Mauri, Oscar, Gregorio, Sergi, etc.etc.)
Salut i fins la propera.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite