NOVES INFOS: XII TERRA DE L'AIGUA-TURÓ DE L'HOME

dijous, 21 d’abril del 2016

Hola a tothom, com ja us podeu imaginar a 3 setmanes de la Marxa estem en plena feina tancant temes, noves col·laboracions i altres serveis per oferir als participants.

-Asfaltat del Turó de l'Home: extraoficialment, ens han comunicat que en aquestes setmanes es farà un acondicionament d'algunes seccions en pitjor estat dels 6 ultims kms. de la pujada a partir del Mirador de les Guaitadores i abans de la Marxa. Les marques de la intervenció a fer ja hi son...tot el que es faci, serà bo. Creuem els dits, companys!!!
Molt bona notícia per tot el cicloturisme i per la nostra prova a la que dona un valor afegit.

-Servei de Massatge esportiu: a la zona d'arribada tindrem als alumnes de La Escola Universitària de La Salut i L'Esport del Campus de Salt (EUSES).

-Servei de cornometratge: apart de les dues estores del final de curta i llarga, també us donarem un temps parcial de la Rotonda de Campins (desviament curta-llarga) fins al cim, pels que tinguin curiositat i referències de la propia escalada al Turó de l'Home.

-Font Vella: aquesta molt coneguda marca ens proporcionarà l' aigua per la Marxa.
-Nutrisport: com sempre desde anteriors edicions, aquesta dinàmica empresa d'Argentona ens proporcionarà complements energètics i l'isotónic, tot disponible en els avituallaments i també a la línea d'arribada.
-Servei de catering: el restaurant Hípica Can Marc de S.Esteve de Palautordera serán els encarregats de fer tot el menjar que dispossare-ho a la zona del Pavelló.
Hi haurà disponible un ticket de menjador pels acompanyants que ho desitgin a preu popular.
-Pagesa, la empresa de menjar dietètic que comercialitza la coneguda marca "Diet" proporcionarà varis lots de producte per sortejar entre els participants.

-Corvi Sport: aquesta empresa de Terrassa son els proveedors de l'armilla paravents, l'obsequi oficial de la Marxa.

-Fotogràfia: apart d'alguns espontanis, la gent de Fotoscursa també serà present. La qualitat de les seves fotos en altres proves ho diu tot.

-Voluntaris: tot a punt pels 4 avituallaments i els més de 20 punts de control existents per millorar la seguretat de tots i garantir el bon desenvolupament de la prova.

Seguirem informant de més novetats i d'altres petits detalls que vagin arribant.

Gràcies a tots,
Ànims, salut i gas a la burra, companys/es!!!


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite