PROPER DIVENDRES 28: LA XINO-XANO NOCTURNA

dilluns, 24 de juliol del 2017

Hola companys, us penjo l'escrit d'en Jordi Monrabà sobre la tradicional Pujada Nocturna al Turó de l'Home en memòria d'en Xavi:

El Juliol ja el tenim aquí, això vol dir que torna la Xino-Xano i t'animem a venir!!
El divendres 28 de juliol tornarem a fer la XINO-XANO 2017 en memòria del MASSAI " XAVI NOVELL". Consisteix a pujar al Turó de l'Home de nit gaudint de les fantàstiques vistes nocturnes que ens dona el Montseny!! Com diu el nom Xino-Xano, es tracte de pujar amb tranquilitat, sense pressa. Es faran 3 o 4 paradas per reagrupar a la gent, ja que sempre hi ha diferents nivells de forma i per arribar primer no hi ha premi!!
La gent tant pot venir amb bici de carretera com de muntanya i fins hi tot corren! Els MONTSENY MAASAIS faran una colla per pujar corrent en paral.lel per camins de bosc fins arribar al cim tots junts!!
Es sortirà desde la Plaça Comptes del Montseny (Sant Celoni) a les 21:00h.
Cal portar: peto reflectant, llum davanter i posterior (per la baixada és imprescindible per la nostre seguretat), entrepà, al cim farem una petita paradeta per menjar i estar una estona tots plegats gaudint de les impresionants vistes i estar al costat del nostre estimat XAVI!! 
Portar alguna cosa d'abrigar ja que a la baixada sempre fa una mica de fresqueta per molt que estiguem a l'estiu!! 
Hi haurà un cotxe per poder portar les bosses amb la roba i així poder fer la pujada no gaire carregats!! VINGA ANIMEU-VOS SERÀ UNA EXPERIENCIA MOLT AGRADABLE, AMB MOLT BONA COMPANYIA I AMB MOLT DE SENY!!
SALUT, PAU I LLIBERTAT ||*||


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite