GANES D'UNA MONTNEGRE BTT ?

dijous, 2 de setembre del 2021

Hola companys, ja hem arribat a Setembre época de reiniciació post-vacacional per la majoria.        

Fa uns dies que rebem correus i consultes de participants i de gent propera, sobre que passarà amb la MontnegreBTT aquest any 2021.

Desde el Club Ciclista, durant els dies d'estiu, hem anat esperant com es desenvolupava la situació general Covid, les restriccions generals, les normatives de la Federació i hem vist com les altres proves esportives s'han organitzat. Per aquest motiu encara no ens haviem decidit a activar res. Som una entitat esportiva amb les seves limitacions i actualment la burocràcia es bastant complexa i requereix un temps de dedicació, que no tots tenim.

Hem tingut una reunió de Junta del Club per valorar quina forma li podem donar a la 21ª MontnegreBTT, adaptant-la als protocols actuals. Ja tenim bastant clar com organitzar-nos, quin format li donarem i el seu recorregut en un 80%. Evidentment no serà una prova igual a les altres 20 Edicions, ja que les normatives en aquest moment son molt clares al respecte, però farem el possible perquè tothom se senti còmode i pugui gaudir de la nostra zona.  

Estem treballant i en els propers dies tindrem converses i reunions on prendrem una decisió definitiva. Sabem que hi han ganes de pedalar, i de compartir -ho junts com hem fet desde l'any 2000.

La data prevista no confirmada: Diumenge 7 de Novembre.

Salut i pedals a tothom!!


                

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite