MONTNEGRE BTT 2021, ONCOBIKE i MÉS...

dimecres, 29 de setembre del 2021

XXI MONTNEGRE BTT: 

Aquest proper cap de setmana tenim previst la obertura de les inscripcions. Per mesures Covid, aquesta edició tindrà un limit més reduit de participants que en altres edicions.

ONCOBIKE

El proper 16 d'Octubre el SALICRU ONCOBIKE TEAM, compost amb varis socis del Club Ciclista Sant Celoni, també col·laborador, participarà en aquesta prova per equips on apart del repte esportiu, te com objetiu fer una recollida de donatius integrament dedicats per la Fundació Oncolliga Girona. Teniu tota la informació, tant de la prova com del procés i estat de les donacions, a:

ONCOBIKE REPTE SOLIDARI

ALTRES ACTIVITATS: 

LA ESPARTANA BTT 3.0: un grup vem estar gaudint d'aquesta marxa de BTT a Blanes amb una bona barreja de corriols, senders, pista i el sauló caracteristic de la zona. Bon ambient per part de tothom, participants i organització, es notaven les ganes de dorsal i pedalar fora de la zona de confort.

LA ESPERXADA BTT: altres senglars van anar a aquesta prova, una de les de referència del calendari, estil a La Tramun, tant pel nivell esportiu com técnic.

ENDURO LA SELVA: Felicitar a tot el Team DONDA BIKES pels bons resultats en aquesta prova puntuable per La Copa Catalana d'Enduro BTT, a Riudarenes. Diumenge rodó on l'Uri Prat i l'Edu Taberner 1er i 2on Élit i a més 1er i 2on Scratch de la general; mentre en Bernat va fer un molt bon 1er Sub23 i un 5é Scratch absolut de la General. La Esther guanyava la categoria fémina master E-bike. Per altre banda debutava en Nil Durbau acabant 8é Junior i 57 absolut de 116 classificats. 

SEA OTTER EUROPA-GIRONA: vem estar de visita en aquest festival ciclista de tres dies de durada, ja convertit en un dels millors esdeveniments d'aquest tipus a Europa. La quantitat i varietat de curses i activitats, la posibilitat de provar novetats, els molts stands d'exposició i com no, l'ambient ciclista de Girona la gran city cycling friendly. Cita obligada i molt recomenable encara que no siguis un friki com molts de nosaltres (def. "Persona que practica desmesurada y obsesivament una afició")

CBR (CATALUNYA BIKE RACE): a Puigcerdà tindrem la representació de l'Edu, Secretari del Club, que donarà gas a les 3 etapes dissenyades amb la col·laboració del José Aº Hermida, un bon sherpa de la zona. Molta sort!

Foto: Sea Otter 2021-Record de l'hora d'en Chris Boardman any 1996

Salut.


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite