BREVET 200 KM. MANRESA

diumenge, 14 de març del 2010


JOSEP Mª-SANTI-PEDRO-RAMON-RALLY-PEPE-DIEGO-FRANSESC-XAVI
Els nou ruters del C.C. Sant Celoni que han participat a la Brevet de 200 Km. de Manresa, organitzada per La Penya Ciclista Bonavista.


En Pitu del C. C. Sant Celoni, En Lluis de Llorá i en Ramon Berger de Granollers, habituals Breveters.




En primer lloc un record al nostre amic Xavi que ens va deixar.

A tots ens hauria omplert amb la seva presencia.



Aquesta Brevet ja fa dies que l’anàvem preparant, amb entrenaments al tontodrom, sortin com podíem entre setmana, fent cada dissabte i diumenge unes miques mes de kilòmetres etc.

El dissabte ja varem quedar entesos per trobar-nos a primera hora i amb les bicis carregades a cada coche.

Com no el divendres i dissabte ens hem cuidat de carregar be els dipòsit,menjant, pasta, arroz, pa, etc. a fi de tenir el cos preparat per una fita prou important per que no quedi sense betzina. Al final de la brevet el pulsòmetre amb diu que he consumit mes de 4000 calories.

M’aixeco a les 4 del mati per fer un petit esmorzar, cereals, arròs amb llet, torradetes amb melmelada i un cafetó .

A les 4,50 en Santi ja està a la porta de casa i anem a recollir en Diego que junt amb el altres integrants del escamot de Ruters de Sant Celoni ens dirigim a Manresa.

Arribem al pavelló vell de Basquet i comencem a saludar als amics i coneguts d’altres anys, com no al Pepe i Francesc que els coneixen fins i tot les formigues, dons ja fa anys que s’arrosseguen per aquestes contrades.

L’organització com sempre, impecable amb tots el carnets a punt per donarnos-lo ja que els farem servir per segellar en els punts de control establerts.

Els debutants, Rally, Pedro, Diego i Santi estan a l’expectativa per veure com anirà sortint la cosa. En Ramon, Pepe, Francesc, Pitu, Xavi i jo com que ja no som nous, en ho mirem com aquell que ja sap de que va, però amb el dubte del esforç que encara queda per fer i que sempre es prou important per qualsevol ciclista .

A les 7,05 donen la sortida, i com que avui som cap a 240 ciclistes, els mossos i la policia de Manresa ens acompanyes fin a la sortida del poble.

El dia s´aixeca amb una -4º C de temperatura, fa fred, i tots anem ben abrigadets, amb botins, gorotex, guants de tota mena etc. etc. Això es prolonga durant quasi tot el mati. Els peus en el meu cas no se si el portaba o be els habia deixat a casa.

La ruta la descriu molt bé en Rally en la seva crónica.

Al final mol bones sensasions, alguns ja tenim molt clar que anirem a la de 300 Km. el dia 10 d´Abril i altres semble que també. Aviat ho sabrem, sols manca que tinguin clar que si volen poden.
Salut

2 comentarios:

Unknown ha dit...

enhorabona a tots,i amb fred que fotia uff, salut i kms

KUKI ha dit...

QUINS COLLOS QUE TENIU.....
FORÇA A TOTS RUTERS I ENHORABONA.
TA HECHO DAÑO.....

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite