diumenge, 27 de febrer del 2011

Sortim a les 7,35, l’ ave anava una mica tard (en Ramón Berger) que ve en tren fins a Palau i ens ha assolit amb l’ ajuda d’ en Pitu a la recta d’ Hostalric.

Això ens ha permès anar una mica mes tranquil•let fins a Massanes, a partir de les hores, una mica més de marxa, a Llagostera ens estan esperant en Lluis de Llort, els Manels de Sta. Coloma i el germà de un dels Manels.

Arribem a les primeres rampes de Romanyà i els mes valents ens quedem a vigilar que no ens ataquin per darrera, arribant a Romanyà ens agrupem i anem baixant cap a Calonge, la carretera es molt humida i es necessita una mica de tranquil•litat, dons no es guanya res i es pot perdre molt.

A Calonge col•lapsem la senyora de la fleca, ens entretenim en fer-la petar amb una parella de joves que també hi esmorzen, (trempats), ella més.

Sortim de nou amb direcció Coll de la Ganga, en Ramón (l’ ave) amb diu, tranquil que et porto a bloq, collons i tant, 16 - 17 – 20 – 22 fins el últim km que ja posen plat i auuuu a tota llet, total que a la baixada amb la col•laboració den Francesc Pitu i companyia els agafem a 3 kms per La Bisbal, tots a bloq ara si i m... l’últim.
La Grupeta
Pugem cap a Sta. Pellaia, en els planers abans el ritme es prou bo, i a la primera rampa ens tornem a quedar els mes valents per vigilar per darrera que no ens ataquin, aquí si que puc dir que en Yaume m’ ha fet una pujada impecable, em anat quatre vigilant bé les nostres esquenes, els altres ens han estat esperant a dalt i seguidament baixant amb molt de compte fins a Cassa, dons també era prou moll.

Arribant a Sta. Coloma en Kim Planas te una petita avaria a la Bici nova, que sembla que encara no la te apunt, això que ja fa dies que ho intenta.

A Sta. Coloma ens esperen en Vicens i en Xevi Prats, anem dons a un molt bon ritme cap a Hostalric.
Aaiiii a Hostalric, trobem carn fresca (això pensen alguns) auuuu! gas al darrera, però collons, aquest tio que a anat de Sabadell a Girona i ara torna cap a Sabadell ens porta amb un bon vent de cara a 35 i 36 per hora fins a Sant Celoni i sempre tirant al davant.
Osti tú, hi ha gent que van molt forts ehhh!

Total que hem arribat a Sant Celoni amb 160 km. a l’ esquena amb un promig de mes de 30 per hora.

El temps ha estat una mica fresc, pero per les dates prou bó.

El dissabte que be més.

Salut i Kms.


En Jaume Sapiña - L' Oscar i en Vicens



En Xampi

En Jordi Salicrú En Pedro

En Jaume i darrera meu en Francesc

En Ramon Verger


Amb fan portar aquesta senyal al cap, el Capi Pitu amb aquesta cara de malla llet.

Salut


On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite