CRÓNICA DELS QH PER LA COSTA

diumenge, 5 de juny del 2011





Ahir la ruta traçada tenia més perill meteorologic que esportiu, però al contrari de les previsions la sort combinada entre recorregut triat i horaris ens van evitar una remullada cantada; fins i tot vem rodar uns 80 kms. amb la companyia del sol.
D'inici i amb el cel tapat, uns deu-dotze fem un tren rodador i directes a bon ritme fins Llagostera on portem una mitja de més de 31 km/h. De seguida tirem carretera amunt a fer el collet que ens porta direcció Romanyà i Calonge on fem la paradeta a la Plaça de L'Esglèsia, a dues opcions de pastisseria per fer la carrega de greixos i sucres, que falta ens faràn per tonar a casa.

Creuem un Platja d'Aro encara apagat a aquestes hores, passem S'Agaró i també S.Feliu de Guixols d'on ja sortim en pujada amb la carretera mollada i un bon sol, per fer l'espectacular traçat que resegueix la linea de la costa pel Massís de Cadiretes. El mar està totalment pla com una bassa.

Acumulant desnivells, deixem enrere el desviament del Sant Grau, i a prop de Tossa parem al seu mirador a fer un reagrupament i disfrutar de les vistes. Sortint del poble Tossa la punxada del dia en aquest cas li toca al Cunyao, única incidència del dia, però solventada rapidament. A Lloret ("guiri's country"), fem una altre parada a la benzinera habitual per agafar aigua. S'aprecien unes nuvolades de fons que fan por, però son un pel lluny nostre.

Tornem a organitzar el grup rodador per fer aquest tram entre Blanes i S.Pol per una N-II bastant transitada; girem cap S.Iscle on els que poden tenen les ultimes "discusions" fins coronar el Collsacreu.
Despres d'una "parada técnica" de rehidratació a Vallgorguina arribem a S.Celoni amb 160 kms. , menys de 6 horetes de feina i prop de 1.800 mts. de desnivell acumulat.
Proper dissabte la previa abans de la gran Quebrantahuesos. Molta Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite