Marxa 3 nacions

dilluns, 20 de juny del 2011


















Mentre uns estaven fent la QH uns altres ens preparàvem per anar a disputar la Marxa de les 3 Nacions. La representació era 5 del club ciclista Sant celoni i 2 del Triatló. Una bonica marxa de 142km i 2200m de desnivell que transcorre per terres Catalanes-Andorranes i Franceses.




A les 8 en punt es fa un minut de silenci en record del fundador de la marxa mort aquest any. Arrenca la marxa a gran velocitat cap a Alp, el ritme és molt alt allà ja rodavem a més de 50 km/h els "repetxons" a aquest ritme fan mal i el grup es trenca. Al grup Capdavanter amb uns 250 integrants el ritme és brutal, fins i tot costa anar a roda la velocitat en molts trams supera els 60km/h ens plantem a la seu amb 1h 7min i mitja de 48,3 espectacular!! Aquí s'acabo lo bo, carretera en mal estat i ja picant cap amunt tothom fa un últim esforç per no desenganxar-se fins arribar a Andorra. Al km 70 arribem a l'inici del port ens esperen 30km de pujada per coronar el port d'Envalira a més de 2400m. Pujada llarga on tot esforç inicial es paga aquí ja no hi ha grupets que valguin és una lluita individual contra la muntanya. Un cop dalt un bon avituallament per refer-se i afrontar la bonica baixada cap a Pas de la casa per tornar a pujar un parell de km per coronat el 2n i últim port del dia el Col de Puymorent ara ja només ens queden 25km de "baixada" fins a Puigcerdà on 2km de forta pujada ens aproparan a la línea de meta.




Com cada any cal destacar la participació del campió del món Josep Antoni hermida que va arribar amb un temps de 3h 50min (una animalada). Nosaltres vam anar arribant a partir de les 4h 22min.



i això no és tot faltava la cirereta. El CC.SANT CELONI es va endur el premi a club més llunyà per molt poc ja que el mínim per entrar eren 5 participants i erem 5!!



A vere si l'any vinent podem fer una bona grupeta



Salut i Km

2 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Una bona marxa sens dubte, a més veu tindre un dia ben maco, pel que es veu a les fotos.
Aquesta penya del S.Celoni apareixem per tot arreu :-)

edu ha dit...

deunidor, es que no ens en perdem ni una :)

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite