CRÒNICA DE LES GAVARRES

diumenge, 15 d’abril del 2012







Hola companys i amics
Quin personal avui! Una decena llarga formem la "Divisió Pancho Villa", decidits a trepitjar Les Gavarres i el seu fantàstic entorn.
Comencem la ruta amb fred, cel amb mitja boirina i una lleugera brisa en contra, que a la tornada, per un misteri meteorologic inexplicable, serà una ventada també..........en contra.
Carreteres un pel humides per la pluja d'ahir i a ritme d'anar fent, perque ens esperaven 150 kms. i aixó pesa. Arribem a Cassà de la Selva desde Caldes de Malavella on fem la parada a la ben dotada Pastisseria del Poligon Ind. on cadascú fa el pecat amb les seves debilitats (croissants de xocolata, cabel d'àngel, cocas, etc.) tot i que l'amic Vador intenta trobar una buti (sempre ben cuita) sense éxit, algú altre demana un got de vi, un altre un café, també sense éxit.
Tranquils, la ruta del proper diumenge te un avituallament tal com manen els Estatus Interns de les Sortides dominicals.
Pujada fresca i tranquila a Sta.Pellaia, ens agrupem i tirem avall fins S.Sadurní de l'Heura, on hi han algunes Masies catalanes restaurades espectaculars. Desviament cap a Monells i agafem direcció Madremanya per trobar-nos amb la estimada pujada al Santuari dels Àngels.
Pels que sou desmemoriats o no la coneixe-ho, son 6 kms. durs, amb desnivells entre el 7 i el 14% amb un asfalt botorut, que en una ruta llarga sempre afecten. Però com tot a la vida te un final (menys els polítics corruptes), s'arriba a dalt, uns peu a baix, d'altres mirant el paisatge. Bon ambient ciclista per una i altre banda.
Baixada sense complicacions, anem directes a buscar la ctra. de Sta. Coloma de Farners, passant per Aiguaviva i Vilobí. Una ràpida parada a la benzinera per agafar aigua i passem cap a Sta. Coloma de Farners, on després d' una hora pedalant casi tot el grup hem acabat a L'Eladio a fer la cervesseta.
Finalment 148 kms., 5 hores i mitja de sillin algo més de 1500 mts. de desnivell acumulat. Ja comencem a estar més fins.

2 comentarios:

Trekman ha dit...

Bona tarda companys!!!
I bona ruta aquest diumenge...
Sembla que ho feu expresament!!!
Tot el que no conec, toca el dia que no hi soc... Bueno els Angels poden esperar!!! Ja tornarem...
A mi el dissabte, em van deixar sol a Angles,els Xino Xano cap a la Vall de Llemena, i jo tot solet cap a Bracons...
Pobre de mi, com hos vaig trovar a fatar!!! jajaja
Bueno, ja tornarem...
En unes setmanes, cap el 13 de maig!!!

Joan Garcia "rally" ha dit...

No se que li trobes al Bracons, jo amb fer-lo un cop cada dos anys ja tinc prou, ja,ja. Per aquest diumenge tocarem Les Guilleries, encara que sense fer gaires kms.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite