POSANT FIL A L'AGULLA: CRÒNICA 02 MARÇ

diumenge, 3 de març del 2013




Hola companys, aquest dissabte estrenavem horari "seriós", així que a les 7'30h. una quincena de personatges anem de cara a fer una de les primeres rodades de mitja distància de l'any. Hem d'anar pulint aquestes cames i reforçar "el callo".
Ens toquen més de cinc hores de sillin, així que cadascú fagi servir les neurones com millor sapiga.
Dia ben solejat, i encara que fred a primeres hores, sobretot la recta d'Hostalric i la ctra. de Massanes, el tema anirà millorant durant el matí. Mantenim un ritmet alegre però sense descontrolar que hi ha molta feina a fer.

Despres de deixar Sta. Coloma de Farners tirem cap a la zona de Sant Dalmai, creuem per L'Estanyol i parem a Bonmatí a fer la paradeta, on no es van lliurar de la invasió i l'stress al petit colmado del poble incluint clients.
Fet el tastet, en Sergi, en Joan Cortines ens deixen per obligacions i anar més tranquils cap a Sant Celoni. Aixó si, primer faràn un Osor.
La resta pugem per Les Serres, que ens dona entrada a La Vall de LLèmena, un plaer, no només per l'entorn, sino pel tipus de carretera, sense trànsit i molt agradables per rodar en grup.

Passat Llorà, en comptes de seguir cap a Sant Gregori ens desviem a la esquerra a fer un bucle cap a un recó força desconegut per molts: Canet d'Adri, Adri i Cartallà per una deserta carretereta que ens porta directes a Girona, però fent la entrada per Taialà.

Per la ciutat, els semafors habituals, alguna furgoneta conduïda també per l'imbècil habitual que no respecta res, pillem direcció Aiguaviva i completem ruta per Salitja, Vilobí, Massanes i la recta d'Hostalric, com no, amb vent de cara; una recta que, als que ja demanavem l'hora, s'ens va fer llargueta.

Després de 145 kms. i algo més de cinc hores de sillin sense incidències, el final, mantenint les bones costums, ens porta a Ca l'Eladio a fer la merescuda birra.
Molta Salut.

NdR.: Ningú entrena, quins coll.....!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite