Crònica de la Sortida del Dissabte 13 de Novembre 2010

diumenge, 14 de novembre del 2010

A les 7,30 del mati ens trobem davant dels Municipals de Sant Celoni uns 16 ciclistes, la meitat amb roda grossa i els altres amb la roda prima.

Sortim tots junts amb direcció Arbúcies, uns per la carretera enquitranada i els altres fent petites variacions a la zona de Breda.


A Coll de Norri els de carretera ens anem endavant ja que el nostre destí per avui es esmorzar a Sant Hilari i els de muntanya o faran a Can Sitre d´Arbúcies.

La pujada a Sant Hilari per la carretera es fa prou dura, dons el ritme es prou fort com per quedar-me una mica despenjat, son dies de cert relax i això es nota, de totes maneres arribem a dalt tots junts i esmorzem prou bé.
En Pitu es pren una parell de arengades que al llarg del matí es noten dons va com una moto.


Baixem la pedra llarga i després de passar per Sta. Coloma i Riudarenes anem fins a l’estació de Maçanet, abans ens trobem al Diego que feia un tom tot solet, i s’ enganxa amb el grup, sembla que té un problema de menisc que solucionarà quant toqui.




D’ Hostalric a Sant Celoni, vent de cara i relleus constants entre uns alguns del grup per alleugerir la marxa, encara que en Pitu es passa tota la recta d’ Hostalric amb primera línea de vent, (les arengades han fet el seu afecte).
Al final un relleu d’ en Pedro que ens va prou bé.

Arribem a Sant Celoni a les 12,15 i amb uns 90 km a les cames i una mica suats, dons el vent de cara ens demana mes del que volem.

La propera setmana també sortirem a les 7,30 i anirem complint el ritual d’ esmorzar en un lloc o altre.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite