SORTIDA DISSABTE 20 DE NOVEMBRE 2010

diumenge, 21 de novembre del 2010



En trobem davant dels Municipals de Sant Celoni com sempre, fa fred, i han anunciat pluja, tots anem ben abrigadets, i alguns de rodes grosses ja duen posats uns parafangs que podrien anar bé a un tractor, sembla que pot ser la nova línea de productes per mtb.

Els Meteoròlegs Joan i Francesc anuncien que la pluja es a dues o tres hores de les nostres contrades, veurem si tenen o no raó.

Per els comentaris arribats, sembla que l’ aigua ja els hi ha entrat per els peus i cames al travessar la riera al pont de la Llavina, i mes endavant un altra cop, al tornar travessar de nou La Tordera, o sigui que si plou, serà coms uns postres per dalt.

Efectivament al hora predita per els meteoròlegs Joan i Francesc, també ha ruixat i de nou s’ han mullat, aquesta vegada per dalt.

Els de carretera anem per Collsacreu i Arenys fins a Tossa de Mar, esmorzar i en principi tornar per l’ interior, però al hora de sortir veiem que els núvols ja amenacen pluja i decidim per unanimitat tornar per la costa fins a Mataró i Can Bordoi.

Son les 11,45 i entrem a Mataró per anar cap a Can Bordoi i tal com estava predit també comença a ploure, en Jordi Castells té rebentó i aixó vol dir que ens mullarem una mica més.

Trobem forces ciclistes per la carretera que tomben l’ aigua, nosaltres entre ruixat i ruixat arribem a Sant Celoni amb 120 km a les cames i ganes d’ una bona dutxa.

Avui ens h’ acompanyat en Planes de Palau, sembla que aquest any podem contar amb ell per fer les rutes dels dissabtes.


Això a estat tot amics, poques notícies però molt bon rotllo a la carretera.

Vista la noticia de la Quebranta, acabo d' incriurem amb el nº 6878. Molta sort a tots !!!

1 comentarios:

Joan Garcia "rally" ha dit...

Ok Josep Mª, no teniem idea que la volies fer aquest any.
M'alegro ja que estem casi tots bastant junts.
A veure si entrem tots. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite