POST TEMPORADA, CRÓNICA MONTGAT

diumenge, 14 de novembre del 2010





Una colla de 16-17 ens hem trobat per fer la ruta prevista pasant del Collet, Argentona, NII, La Conreria, La Roca,Sant Celoni.
La temperatura agradable i el recorregut fàcil fa que zones com la NII estigui plena de colles ciclistes.
La filosofia aplicada ha sigut anar fent mes o menys agrupats, fins que a un parell de kilómetres del punt d' avituallament previst a Montgat, en un petit repetxó (no si si es diu així però ja m'entene-ho) hem sentit un clac una mica fort; era un dels raids d'en Rafa que ha petat deformant completament la llanta i ha obligat a trucar al seu Racc personal per retornar a casa. Es el problema d'aquestes rodes técniques que portem la majoria de nosaltres: et quedes tirat irremediablement.
Haig de dir que l'avituallament ha anat molt bé, preu molt correcte, bones butis, i gent de bon humor; ja els tenim arxivats per properes rutes hivernals per la zona a principi de temporada.
Acabats d'esmorçar i amb les cames fredes "ataquem" La Conreria però no desde Badalona sino desde el tranquil poble de Tiana.
Es una pujada continua amb desnivells entre el 5 i el 8% i amb uns 5-6 kms. però es deixa fer.
Baixada cap a S.Fost de Campcentelles per agafar la ctra. de La Roca i cap a casa.

La temporada de grans kilometrades ja està acabada i ara es moment de rodar amb mes tranquilitat, compartir esmorçars, fer sortides i marxes de BTT, planificar objectius (Quebrantas, Brevets, altres marxes, etc.), anar al gimnàs, natació, no fer res, en fi, cadascú que faci i trii perque en poc més d'un parell de mesos ja estarem en peu de guerra....Molta salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite