CRÓNICA RUTA PLANERA QH

dissabte, 12 de febrer del 2011




Hola a tothom, avui per la veintena que erem el dia prometia una ruta llargueta però tranquila, planera i sense complicacions.
De fet hem rodat bastant millor en general, no només per un ritme més constant sino per la col·locació de la gent dins del grupet, mantenint casi sempre la doble fila i sense fer moviments erràtics.

De sortida variant fins La Roca, pujada pel Coll de Parpers un puntet més del que toca, pas d' Argentona i cap a Vilassar on hem recuperat la costum del 2010 invaint un petit bar per fer la paradeta ràpida, on cadascú ha triat l'avituallament entre croissants, mini-bocates, madalenes, etc.
Ara ens quedava un bon troç de N-II costejant fins Lloret, i que hem fet prou bé, en alguns moments barrejats amb gent del C.C.Gràcia, i amb altres ciclistes, ja que en aquesta epoca de l'any es la ruta més trepitjada per moltes colles com nosaltres.
Arribats a Lloret, desviem direcció Vidreres per fer la engantxosa pujada del tunel, on mana la paciència i la prudència per la cantitat de trànsit que hi ha. Ens agrupem passat el tunel i seguim avall.
Però com deia al principi la tranquilitat de ruta promesa i els esdeveniments han canviat,ja que circular per les carreteres sigui amb el que sigui,ens exposa al que ens envolta i ens podem veure enmig d'un accident com avui mateix.
Arribats a la benzinera que hi ha al costat esquerra hi havia un Skoda esperant per entrar-hi, a la vegada que un manolovolumen ens adelantava, i distret que debia anar l'home,només ha frenat 2,3 mts. i ha xocat amb tota la força contra aquest mentre nosaltres pedalavem pel voral.
Rapidament, uns a ajudar als ocupants i d'altres han començat a organitzar el trànsit tant bé,que en dos minuts, ja no hi havia cap embussada; millor que els Mossos amb diferència i a més som més simpàtics, mot més. Una vegada arribats polis,bombers i ambulàncies hem desmantelat la paradeta i cap a casa.
Hem seguit per Maçanet i fins Sant Celoni sense cap sorpresa més. Finalment 130 kms. i casi 4 hores i mitja de feina que agreirem més endavant. Molta Salut.

4 comentarios:

Xavier ha dit...

Bona crónica.

Sort que no us ha passat res, bufff, quin susto, oi?

Joan Garcia "rally" ha dit...

Jo anava l'ultim i he vist la peli a uns metres i no m'afectat tant, però els que estaven a la mateixa alçada del impacte si que han tingut un bon ensurt. Per sort ens quedarà en anècdota.

Agustí ha dit...

Per sort no recordaré la topada dels cotxes, sinó l'eficient direcció del trànsit del Jordi Olivé alias "agente Romerales".

Jordi Olivé ha dit...

Gràcies Agustí però algú tenia que posar seny.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite