CRÓNICA DE CALDERS GRUP QH

diumenge, 3 d’abril del 2011

Hola a tothom
Poques rutes de les que acostumem a fem ens permeten, rodar pel Vallés més rural, apropar-nos a S.Miquel del Fai, tindre de companyia La Mola i Montserrat, unes vistes espectaculars dels Rasos de Peguera,del Pirineo nevat i de La Plana de Vic per acabar travessant el massís del Montseny per Collformic.
La que hem fet aquest dissabte els 17 de colla, en un fantàstic dia primaveral, es una d'elles.
De sortida era important no fer canvis de ritme ni tirons i regular, per anar fent els collets que formen en un perfil trencador i ple de petites trampes.
Una vegada pasat Cànoves, S.Feliu de Codines i Gallifa hem fet la paradeta a S.Llorenç de Savall per agafar forçes direcció Monistrol de Calders i Calders (doble pujada).
De Calders a La Pullosa uns 18-20 kms. de bona carretera però en pujada constant amb desnivells entre 3-6% que fan mal. Creuem Moià i ens reagrupem al cim.
Baixada cap a la benzinera de Tona a agafar sucres i sals per tirar amunt a "escalar" un Collformic amb caloreta i ple de excursionistes i moteros fins dalt. Com sempre cadascú segons el que les seves cames li han permés.
Els de Palau i Sant Esteve baixada directa a casa seva; la resta a fer el Mortirolo i cap avall per Mosqueroles.



Finalment 152 kms. més de 2500 mts. de desnivell acumulat, casi 6 hores de feina, bon rotllo, sense incidències, on tothom a sobreviscut...i aixó que "ningú entrena". Molta Salut.

1 comentarios:

Unknown ha dit...

Rally bona ruta la d'avui, nosaltres també em passat per Calders a fer parada a una pastisseria, te la recomano,jaja.
salut i kms.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite