CRÒNICA DE LA SORTIDA GTI DEL DISSABTE 2 D’ ABRIL 2011

dilluns, 4 d’abril del 2011

El dia es lleva fresquet, s’ anuncia un mati de bons temps i caloreta, nosaltres sortim a les 7,30 de Sant Celoni a bon ritme amb direcció a Palautordera per fer d’ entrada la pujada a Coll Fòrmic.

Lògicament, el jovent va a un altre ritme a les pujades i d’ altres anem fent fins agrupar-nos a dalt, allà ja ens hi trobem en Xampi i en Francesc que hi ha anat directament des de Palautordera, per darrera ens atrapa en Sergi que s’ havia quedat a Palau pensant que passaríem per la drecera.

Baixada ràpida fins a Seva, fa més fred a la vall que a dalt de la muntanya, anem direcció Torelló amb unes bones vistes del Pirineu i amb els clàssics globus que volen per la zona.


Torelló, parada a fer un mos, en Sales i l’ Ignasi ens han deixat dons tenien que se aviat a casa, els demés anem amb direcció Vic, en aquelles contrades en Pitu en fa passar per uns quants carrers que no toquen però per fi arribem a la carretera que enfila cap a Santa Eulalia de Riuprimer, la pujada no es molt forta però constant.


Mica en mica anem arribant a prop del eix transversal, vora de Sta. Maria d’ Oló, carretera molt tranqui-la, el vent sempre de cara fa que les primeres unitats tinguin que treballar prou més.

A Moià hi arribem per dalt, enfilem cap a Castellterçol i fem una Coca Cola, dons ja portem prous kms a les cames i fa falta una mica de combustible, baixada cap a Sant Feliu de Codines, L’ Ametlla i aquí el capi Pitu ens posa cara a Canoves en lloc de anar per Marata.

Pugem de la Garriga cap a Cànoves a bona marxa i encara que alguns ens quedem una mica a Sant Antoni de Vilamajor ens agrupem i anem a tot bolero fins a Sant Celoni.


Per fi el vent ens va a favor i la velocitat es d’ allò mes alta, unes quantes apretades més i arribem a Sant Celoni a les 13,30 amb 150 kms a les cames.

Un bon dia de ciclisme, amb un promig en el meu cas de 26,5 km/h.

Els entrenaments ja estan fets, ara caldrà jugar igual que hem entrenat, el proper diumenge comença la festa.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite