CRÒNICA SORTIDA RANDONNEUR

dijous, 21 d’abril del 2011





Hola companys, res que faré 5 centims de la sortida randonneur de dijous.
A les 8'00 h. sortim 10 unitats, estàn caient gotes, però com anem cap al nord no ens preocupa. Dos companys (en JoanTijeras i l'Arnau de Palau) només ens acompanyaràn fins Caldes de Malavella. La resta (L'Avi, en Francesc, Diego, Joan Trabal, Santi Abel, Jordi Monrabà, Vador i jo) a pencar.
Arribats a Cassà fem una paradeta al forn-pastisseria de la zona industrial, i d'aqui pujada a Sta. Pellaia, sempre a ritme tranquil perque ens esperan encara més de 170 kms. El dia va millorant i ja va apareixent el sol a estones.

De Madremanya desviem direcció a La Pera un poble que la Esglèsia es casi tant gran com ell mateix; i just abans d'entrar girem a la esquerra per una petita carretera rural que travessa un "mini-poblet" que es diu Riures, i que ens porta a Flaçà de forma alternativa. Recomenable sense més explicacions.
D'allà ben agrupats perque el vent estava mogut, fem un tomb general d'uns 40 kms. rodant per l'Ampurdà travessant S.Jordi Desvalls, Verges, Ullastret, Peratallada, etc. fins arribar a La Bisbal i creuar de nou Les Gavarres pel Coll de La Ganga.
Es migdia, i com ja hem fet gana decidim parar a dinar a Can Tià a la entrada de Calonge. Portem uns 135 kms., ens falten 90 més.
El menú disponible: fideuà, espàrrecs, pollastre, calamars, gelat, lioneses, cafés i....3 "carajillus" que s'han fotut els més veterans de la colla, ah! i un dels camarers del Madrid, es el que hi ha.
A les 14'30 amb un bon sol, ja estem de nou a la feina, agafem direcció al mar a la antiga ctra. de Platja d'Aro, vila que creuem juntament amb S'Agaró i S.Feliu de Guixols on s'inicia una de les carreteres més espectaculars que tenim a Catalunya, la de la costa amb els seus llargs puja-baixa.
Les sensacions del grup son bones, el vent es respecta, estem alimentats, hidratats i entrenats, o sigui cumplim el manual del ciclista de llarga distància.
Després de acumular desnvell positiu, creuem Tossa, a la benzinera de Lloret omplim bidons i avall, que la N-II ens espera.

Una alègria, tenim el vent de cúa i així els srs. Francesc i Diego decideixen no rodar a menys de 35-37 km/h. fins S.Pol, prenem la ctra. interior per S.Cebrià i S.Iscle, on només ens queda pujar a Collsacreu, que a aquestes alçades amb més de 210 kms. es pot fer llarguíssim.
A diferents ritmes un a un anem coronant, ens reagrupem i directes al nostre santuari: cal l'Eladio a fer la gerra de cervesa ben merescuda.
Encara no son les 18'00 h.; punt i final a la jornada laboral que ens hem cascat.

Total 225 kms., 8'20 min. de sillin i 2600 mts de desnivell, una bona experiència per fer sempre, combinant una bona ruta amb una bona companyia: son matemàtiques. .
Molta Salut.

PD. Menys mal que eran 5 centims...

4 comentarios:

PEDRO ha dit...

uuuuffff!!! cuanto para leer...

ya veo que la proxima brevet la teneis chupada!!

hojala os animeis..para la de los 400 km.

salut

Joan Garcia "rally" ha dit...

Uff! yo solo salgo por las noches para cenar o ir de fiesta. Eso de pedalear sin dormir es otra dimensión...

JOSEP Mª PLA ha dit...

Apa que no hi ha dos sense tres, la propera de 300 es la segona, a veure si us animeu, sols seran 6 hores mes que la de 300.

Salut i kms.

Joan Garcia "rally" ha dit...

No hay dolor......

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite