CRÓNICA GRUP QH- OSORMORT

diumenge, 17 d’abril del 2011




Hola a tothom, aquesta sortida no era gaire llarga en kms. però si en desnivell acumulat perque inclou una succesió de colls i collets del Montseny sense practicament descans entre ells.

D’inici a les 7’30h. i a 5ºC cap a Palau a trobar-nos amb la resta del grup. Ens juntem 16 per fer el Collformic i fem una pujada bastant controlada i practicament tots junts.

Baixant cap a Balenyà i vestits de mig estiu s’ens queda el cos com di fossim de fusta; mans, cames i peus amb diverses afectacions segons cada individuu. La boira també ens acompanya desde El Brull, com no.

Per sort a partir de Taradell es comença a disipar i arribats a S.Julià de Vilatorta a fer l’avituallament ja no n’hi ha, encara que la temperatura segueix baixa.

La sortida del poble es en pujada i aixó ens ajuda a entrar en calor, fem una petita baixada, deixem el cruce de La Fullaca a la dreta i seguim a buscar la ctra. de Osormort sota el viaducte de l’Eix tranversal.
En Jordi Monrabà, en Lluis i jo ens separem i tallem directes pel Coll del Buc dur i engantxós com sempre; d’allà creuem Espinelves i encantats de la vida ens encarem cap al Coll de Gomara, Sant Marçal i Sta. Fe.
La resta del grup faràn el mateix però primer els toca la pujada de 15 kms. fins Collsaplana, per després baixar al Coll de Ravell i també acabar la ruta fent les rampes de Sant Marçal com tocava.

Una ruta molt maca, sense trafic desde la sortida fins l’arribada a casa. Aixó si, el desnivell acumulat pasa dels 2500 mts. en poc més de 110 kms. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite