CRÒNICA RUTA RANDONNEUR

dijous, 28 de març del 2013

Avui Dijous Sant, en contra de les previsions meteorològiques, hem sortit 6 companys a fer un recorregut en el que hem trepitjat el Valles Oriental, La Selva, el Baix Empordà, El Pla de L'Estany i el Gironés per tot
tipus de carreteres, en molts moments molles o humides pels petits xàfecs que teniem per davant nostre i marxaven direcció nord.
En Joan Tijeras s'ha afegit i ens ha acompanyat fins Llagostera, perque ell anava cap a Tossa.
La resta del grup format pel Diego, en Cabrera, en Jordi "Farru", Treckman, en Carles i jo gas amunt, cap al Romanyà.
Despres de Romanyà, baixada delicada fins Calonge i paradeta light per menjar una mica i fer un café.
El dia ens acompanya, no fa fred, el cel, encara que cobert, no amenaça pluja i comença a obrir-se en alguns punts per la llunyania.



Fem tranquilament el Coll de La Ganga fins La Bisbal, on allà fem un tram de la C66 i prenem direcció Verges, encara que ens desviem per Parlavà per unes fantàstiques tranquiles carreteres rurals interiors, i que ens han portat fins Camallera.

Creuant pobles com Foixà, S.Lorenç de les Arenes, S.Jordi Desvalls, Gaüses, entenem que s'han de protegir aquests pocs recons de vida i natura on sembla que el mon gira d'un altre manera.
Desde Camallera aprofitant una punxada d'en Carles, reservem tauleta per dinar a les 13'00h. al Rest. Can Masonet, a Pujals del Pagesos. A les 13'00h. puntuals i cronometrats ens entaulem per fer uns bons i variats  menús. Hem d' agafar forces pels 75 kms. que falten.

Sortim amb solet cap a Cornellà del Terri i d'allà toca creuar Girona, no hi ha alternativa. De sortida a l'alçada d'Aiguaviva ens cau un petit xàfec, però ens dura 5-10 kms. Anem bé, rodem agrupats i comodes, amb bones sensacions i aixó ens dona motivació per fer el tram de Sta. Coloma de Farners a Sant Celoni i sense baixar de 30 km/h., entrem directes cap a L'Eladio a despedir la ruta com es mereix.
Finalment 198 kms., 7'20h. de sillin a una mitja de casi 27 i un desnivell acumulat d'uns 1800 mts. Salut.
  

1 comentarios:

Trekman ha dit...

Una ruta escollida magistralment ...
I executada excepcionalment!
Bona feina companys ...

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite