CRÓNICA D´EN MIQUEL GUBIANAS EN EN SEU BLOQ

divendres, 23 d’octubre del 2009




Potser tenia alguna foto amb ell, però he tobat aquesta foto, genial, especial, una de les ultimes que va penjar al seu blog.
La foto d'un autèntic guerrer Maasai atacant a 20 metres del pilot, arribant davant perquè a ell li agradava arribar davant, encara que mai se li notava aquest protagonisme del qual disfrutava amb la més sincera humilitat.


En Xavi era un del grans, un dels habituals, un Alfil amb la passió d'un Rei i la brega d'un Peó. Algú que si no pedalava et venia a veure, algú que es passava un diumenge matí tot plovent fent-te fotos a un ciclocròs, morint-se de ganes de pujar a la bici quan tu estaves fins als ous de tanta aigua i tant de fang. Algú que de les seves nenes en deia les hooligans, algú que a baixar dos pinyons en deia cardar-li fava.

En Novell era un mirall pels demés , i a la vegada s'enmirallava en ells.

En Xavi era qui rodava 20 minuts davant nostre a les Brevets, preferia rodar sol i patir a la BPB més que no pas esperar al grup de 6 o 7 que el seguia.

Parar no estava al seu llenguatge, la bicicleta només s'entén pedalant.

Per això pedalarem més encara, per en Novell, per en Seriola, pel Santi de Viladrau i pel Xavi Carme, ja que ells des d'allà dalt ens passaràn els bidons que faci falta per a que les nostres bicicletes no parin mai.

Fins sempre amic, dona'm una mica de roda i passa a darrera, que ja tiro jo fins a meta!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite