CERÀMICA DE LA BISBAL

dissabte, 13 de febrer del 2010







Avui com qualsevol enamorat, hem decidit anar a veure la tipica ceràmica de La Bisbal per agafar idees perdemà dia senyalat. Com som així, un grupet de 5 elements ho hem fet en bici, en el dia mes calurós del any....Manolo, Lluis, l'Avi, en Diego i el cronista.


La ruta ha estat "molt bé" sobretot meteorologicament parlant, molt fred, nuvol, aigua, aigua neu, glaç, ventet i fins i tot una mitja hora de sol.

El recorregut ha sigut per Caldes de Malavella, Llagostera, Romanyà, Calonge,pujada per La Ganga,La Bisbal, Sta. Pellaia,Cassà, de nou Caldes de M. i tornada.

Casualment hem parat a La Bisbal a fer un café i unes madalenes (molt bones, per cert) i ens hem trobat amb uns quants enamorats mes del CC Arenys de Munt que suposo també buscaven idees per demà dia 14 de Febrer.
Finalment han sortit uns 153 kms., en casi 6 horetes de sillin amb uns 1400 de desnivell, sense incidencies i queixes de "quin fred que fa" o"no me siento los pies" molt habitual en dies així. Molta salut i a tapar-se per demà.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite