BREVET 201'4 DE MANRESA

diumenge, 14 de març del 2010





Avui a les 7'05 del matí uns cuants de la colla hem tingut el plaer de rodar per terres del Bàges, L'Anoia, El Solsonés, El Urgell, etc. sempre ben acompanyats per fred, neu als vorals, sol i fred però amb molta moral i bon rotllo.
Hem començat sota cero amb bastant fred fins ben entrat el matí. A la sortida carretera picant amunt cap a Solsona; una punxada d'en Pla als inicis però solucionada sense problema i en el primer control ja ens hem tornar a agrupar per anar tots fins al final.
Hem combinat relleus cap a Ponts a un ritme constant ja que el tipus de carretera ho feia necesari, a mes algun tram el vent bufava una mica. Aqui els Sant Celoni sense volguer, hem arrosegat un bon grup d'almenys 30 ciclistes casi fins el control d'Artesa de Segre, despres a Agramunt al km. 120 hem fet una parada d'una mitja horeta per fer bocata, pasta, i cafés variats, etc. i de pas escalfar els peus.
A partir d'aquest punt la ruta entrava per unes carreteres molt menys transitades, ideals per anar en bici, bon paissatge i bastant planeres on hem continuat marcant ritme a altres grups fins el postre, l'Alt de Fonollosa aproximadament al km. 175 d'uns 5 kms. de pujada.
No hi ha mes, una bonissima baixada perfectament guiada pel Francesc Garcia fins S.Joan de Vilatorrada i arribada al Pavelló de Manresa a les 15'15h. despres de mes de 8 hores, unes 7'10 reals de sillin. Per repetir-ho l'any 2011.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite