TERRA DE REMENCES 2010 - CRONICA

diumenge, 9 de maig del 2010

Un any mes, la festa de la bicicleta es dona lloc a Sant Esteve d´ en Bas.

El Club Ciclista Sant Celoni representat per 50 ciclistes es un dels mes nombrosos amb participació, per això rebem un diploma d´ agraïment i nosaltres a la vegada també donem les gràcies a tots els que fan possible aquesta prova, dons es una de las millors organitzades al estat .

Anem a lo nostre.

El dissabte molts ens donem cita al pavelló de S. Esteve d´ en Bas per recollir el dorsal i totes les coses de la bossa que ens donen. (butelli, barretes energètiques, publicitat etc.) el chip dorsal i no se quantes coses mes. (algú ho deu preparar no ), bufff quina feina.

Aprofitem com no a dinar per la zona, dons aquesta temptació no es pot deixar passar.

Avui al mati com molts, toca axeicar-se aviat i anar cap a la sortida que es a les 8.
Per el camí ja ens trobem en Pitu en Ramòn i un altre que no conec que per preparar les brevet s´ han estimat mes sortir des de Sant Celoni, fer la marxa i anar a dinar per la zona.

Les bicis per terra i ells a cambiar-se per fer la marxe, dons anaben abrigats per la nit.
Els hi he portat les bosses per cambiar-se i en trobem a la zona d´aparcament per acabar de posar-se els dorsals menjar etc. Etc. Etc.

Son les 7,45 i cap al lloc de sortida on trobo alguns dels amics del C.C. Sant Celoni.

Pam, sortida i tots com esperitats cap Olot i Capsacosta, sembla que fem Carreras, però les pujades posant a cada un al seu lloc.

Fan mal les pujades, mai trobo el bon cop de pedal, faig algunes fotos, inclús als que aplaudeixen i mirant, sento que diuen, coi en vers de fer nosaltres les fotos ens les fan, (coses de la vida.)

Molts ciclistes m´ adelantan, molts per darrera, estic al meu lloc, el que toca.
De moment no veig cap de la colla de Sant Celoni, arribem al cim de Capsacosta i comença a plovisqueja, no es gaire, gas i cap a Sant Pau de Seguries i Sant Joan de les Abadesses, a mig camí ja comença a ploure amb certa intensitat, la gent no s´ atura, només alguns es posen els xubasqueros, arribant a Ripoll la pluja encara es mes forta, amb comte passem per la ciutat i comencem a pujar cap al coll de Cannes, aquí la pluja mica en mica va desapareixent, i ja no la trobarem més fins al final de marxa.

Baixem Coll de Cannes a tot bolero, encara es l´ hora de trobar cap company, sols he vist en Monrabá i un altre que feien una parada fisiològica.

Arribant a prop de la bifurcació de la marxa curta i llarga amb troba L´Oscar, però ell ja quasi acaba dons veig que fara la curta.

Pujem cap a Joanetes i aquí si que en Badó i en Rafa m´ atrapen i anem pujant mes o menys junts Coll de Bracons.

Arribem a dalt desprès de fer algunes fotos a la pujada, algunes d´ elles a la Pilar de Berga, dons tota la pujada la he vist patir i patir igual que jo, fins arribar a dalt.

La Pilar de Berga


Xubasquero i cap a Torelló, per el camí li dic a la Pilar que podem ser una bona colla per ella, ja que veig que segueix el nostre ritme, i aixi anem tirant carretera i manta.

Quant passem per el boral de la carretera del Túnel, un dels capdavanters del grup fa (la cuchilla) amb el de davant i s´ en va a terra al mig de la carretera, per sort els cotxes no el toquen, encara que si te una espatlla fumuda, en Jordi Pino que també s´ afegit al grup li fa una primera in - mobilització i quant arriben les assistències seguim camí.
La Pilar també ha caigut, però a part de unes petites ferides a la mà i cama no te res mes. Anem dons altra vegada direcció Torelló i aquí ja tenim mes de la colla en Rally en Diego i el de la barba de Vallgorguina. (no recordo el seu nom)

Anem pujant sense masses alegries dons algú ha encarregat unes rampes que es tenen que passar sense gaires demostracions de fortalesa.

Fa goig trobar-se tota una colla del mateix Club, sense ells, la marxa ahuria estat un altre cosa (buida).

Arribem al últim avituallament, prenem una pep-si i ja mica en mica arribem al cim de Cannes, on a tot bolero baixem cap a Meta arribant tots junts i satisfets.

Ens anuncien per megafonia de la nostra arribada i passat la meta ens fem una foto, dons altres membres del club que han fet la curta, ja ens estan esperant, igual que les nostres respectives parelles.


La Colla a l´arribada


Un bon dia de ciclisme, una organització modèlica i a esperar el proper any per repetir.

Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite