CRONICA PEDRA LLARGA

dilluns, 30 d’agost del 2010




Aquest diumenge pasat vem ser de sortida un bon peloton (uns 28), encara que a mida que va anar pasant la ruta es va anar reduint fins quedar-nos uns 15-17.
El matí començava fresc despres de un ruixat nocturn, cosa d'agreir despres de les calorades pasades. De sortida ritme alt a la recta de Hostalric fins el periferic; a partir d'aqui ja es va rodar normalment fins l'esmorçar a uns 3, 4 kms. de Sta. Coloma a la cruïlla de l'Eix.
Allà vem desmontar mitja terrassa per fer la composició de taules però cap problema, ja ens coneixen.
Retorn cap a Sta. Coloma a buscar la Pedra Llarga per pujar fins S.Hilari.
Inicialment es una pujada bastant comoda i suau (entre 2 i 4%), però a partir del accés al eix la inclinació es posa mes seria, tot s'enganxa mes i el grup es trenca agafant cadascú el seu ritme; queden uns 14 kms. No es pot dir que fes molta calor, una sort perque aquest es un dels llocs on sol fer més calor de tota la comarca.
Arribada a Sant Hilari, un grupet va directe cap a Arbúcies; la resta a pujar el Pla de les Arenes fins a Coll de Ravell per també baixar a Arbúcies; algú anomena les rampes de Sant Marçal però queda sense resposta.....
Arbúcies, Breda, C35 a Sant Celoni i la birra a l'Eladio tanca el bucle final de la rutilla. Total 110 kms. i 4 hores i pico de pedal. Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite