CRÓNICA DEL DIUMENGE 12

diumenge, 12 de setembre del 2010




Trobada general a les 7'30h. (ja ens queda poc), com cada diumenge darrera l'Església.
De sortida uns 20 de colla, però avans ens veiem obligats a canviar una mica la ruta perque algú li sona que els Tres Turons a Torrentbó pot estar tancat per vacances, i aixó de l'esmorçar es prou important com per fer una ràpida trucada que ens ho confirma.
Decidim anar al final del Collet de Cardedeu, però primer hem de fer casi 65 kms.
El temps i la temperatura ens acompanyen; promet un bon dia per pedalar.

Rodada en grup per la variant fins La Roca, d'allà a Vilanova del Vallés i gas amunt cap a Font de Cera, un collet curt de només 12 corbes però intens, on cada personatge fa la seva.
Creuem Alella que està en plena festa de la Varema i seguim baixant paralels a la riera, ja soterrada en molts trams.
Agafem la N-II a ritme lleuger fins Vilassar on ens desviem cap a la carretera que va directe a Argentona, més tranquila que la N-II, ben asfaltada i amb només una pujada d'uns 500 mts.......,encara que a alguns el GPS s'els havia espatllat i han tigut que fer un gir de 180º una mica atropellat al mig de la nacional.
La carretera cap a Dosrius picant amunt ens porta fins el desviament al Collet de Cardedeu, on algú crida una frase que s'està fent molt popular "tots junts i amb germanor"........res mes lluny del que s'ha vist; demarratges, pulsacions anaeróbiques, dolor de cames, suors frets i calents, etc., en resum una pujada per cremar la carbonilla i remoure els globuls vermells.
Baixada directe al Mas Mogent on 5 companys han seguit ruta i la resta a fer els honors a la cuina catalana.
Servei ràpid i preu correcte com te que ser i a seguir remant una estona mes. Un Marata, Corró d¡Avall per la seva bonica carretera, S.Antoni de Vilamajor amb el seu mercat del diumenge, Llinars, la C35a fins S.Celoni i una birreta final completan la volta del dia.
Molta salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite