REFLEXIONS CICLISTES DE L'ANY

dijous, 30 de desembre del 2010



Ja ha passat un altre any i com sempre en aquestes dades es habitual “passar revista” de la temporada, reflexionar, valorar el que hem fet, el que no, plantejar objectius, recuperar motivacions, prometre bons proposits com menjaré menys, pedalaré més, portaré la bici més neta, donaré relleus, no em deixaré la manxa, dosificaré la cansalada i la birra, escriuré al blog, milloraré la cadència, etc. etc.
Uns han fet mes de 15.000 kms.; d’altres no hauran arribat a 1.000.
Infinitat de rutes, pobles visitats i esmorçars on apart de recuperar forçes, donem les idees als que gestionen el pais, marxes i proves de BTT, La BCN-Perpinyà-BCN, La Terra de Remences, la Quebrantahuesos, la Luchon-Bayonne, La Bonaigua, La Selénika, La Tramunbike, la organització de la Pujada al Turó de l’Home i de la Montnegre BTT i molt més, ja formen part d’aquest desgastat 2010.
Hem rodat sols o acompanyats, hem caigut, rigut, sofert, disfrutat, passat calor, fred o molt de fred, mollat, o tot a la plegada. I aixó no te que canviar perque es el que ens agrada, ens fa més forts i sobretot mes feliços i lliures.

Aquest proper 2011 s’ens presenta il•lusionant per uns i altres amb varis reptes, desde les Brevets, imprescindibles per fer fer la gran Paris-Brest-Paris, a la Quebrantahuesos (on serem uns 20 de colla), passant per Marxes com La Terra de Remences, La Selénika de BTT, La Pujada al Turó de L’Home, La MontnegreBTT, La Bonaigua, La Marmotte, El Camí de Santiago, sense oblidar les sortides de dissabte i de diumenge on cada colla (els Cansalades, Els Cabres del Montnegre, els Biodiesel, els GTi, els QH, els Donda i altres que segur em deixo) fa la seva, però on tots compartim la mateixa estima per aquesta eina de dues rodes i tracció animal, concretament del que va sentat a sobre.

Amics del C.C.Sant Celoni i seguidors del blog, ha estat un plaer pedalar amb vosaltres,
Molt Bon Any a tots!!!

5 comentarios:

Xavier ha dit...

rally crack !!!

Bon any 2011 !!!

edu ha dit...

Molt bon any a tots!! Jo espero poder fer molts km amb tots vosaltres també, sino... que serien dels disabtes o diumenges sense la nostra amant de 2 rodes???

Salut i Km!!

JOSEP MARIA PLA ha dit...

Bones festes i molts de kms.
El proper any serà intens, ja podem anar esmolan les cames.
salut

Trekman ha dit...

Sumem kms, sumem experiències, sumem amistats, sumem il·lusions, sumem objectius, reptes i compromissos amb la voluntat de portar-los a terme...
Això és esport, això és vida, un sentiment... CICLISME!!!
Feliç any 2011!!!

"Salut i força... Que apreten!!!"

MASTER ha dit...

Gràcies Rally per saber plasmar amb un simple text les reflexions d'un intens i fantàstic any de vivències a sobre de dues rodes. Ho has clavat crec que no hi ha res més a dir.
Per part meva ha estat un privilegi el fet de conèixer gent de p....ta mare aquests anys, del club CC Sant Celoni.
Desde Els Cabres de Montnegre....
Bon Any a tots i que es compleixi tots els vostres desitjos.

Com diu el nostre logan
"RES ENS ATURA" "NADA NOS DETIENE"

Andrés "MASTER"

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite