COMENTARI DEL DISSABTE 22 DE GENER

diumenge, 23 de gener del 2011

COMENTARI DEL DISSABTE 22 DE GENER 2011

Surto de casa a les 7.45, vaig abrigat de tot arreu, dons sembla que el termòmetre marcarà una mica per sota del zero.
Dono un tomb per la Plaça de la Vila i el termòmetre de la farmàcia ja marca – 4ºC, enfilo cap a la benzinera B.P. de sant Celoni i ja que encara manquen 10 minuts per trobar-nos amb refugio a dintre que s’ està calentet.

A les vuit en punt arriben una colla de locus igual que jo, en total un cop passat Vallgorguina som 16 genets que amb les nostres muntures de ferro-alumini o fibra de carbono estem disposats a gaudir d’ un mati de bici.


En Pitu porta com sempre la batuta i ens enfilem cap a Collsacreu a bon ritme, això fa que el fred no ens agafi gaire, baixem cap a Arenys de Munt i per tota la serra del pollastre fins a Mataró.

Enfilem la Nacional II i anem passant petits grups de ciclistes, alguns d’ ells es possan al mig del nostre, però la veritat es que fan mes nosa que profit, arribant a Sta. Susana el capità te un petit lapsus i passa de llarg del punt que havíem quedat per esmorzar.

Em quedo despenjat fins trobar-los a la rotonda de entrada a la carretera de Palafolls, on el capità Pitu amb diu que esmorzarem al Restaurant L’ estany, que es al polígon de sota.

Al crit de Pitu dimissió entrem al restaurant, som rebuts amb paraules que no solem escoltar, com ( guapo – cariño etc etc.), una cambrera amb bon rollo, demanem entrepans, beure, cafè i tot per la mòdica quantitat de 5 eurus, 5 eurus eeeee, uuuuiiii! . Rapits i ben servits, sortim dels restaurant cridant Pitu Pecident, Pitu Pecident.ENTREPANS COMPLERTS

Anem cap a Lloret i pujem per el túnel, la pujada es fa feixuga,no es gaire llarga i un cop tots junt enfilem cap a Mallorquines com estava previst, allà trobem en Vicens, que per cert era el seu Sant i ara el donem per felicitat, dons en el fragor de la batalla no ho em pensat.


ABRIGADETS - ABRIGADETS

Arribem a la girola de Gualba i el capità ens en te una de amagada dons proposa pujar per el petit Mari Blanque, Gualba Campins amb pujades del 14% , la majoria es fan el loco, però 5 que estem mes locos hi anem.

Pugem amb tota l’ artilleria i mica en mica arribem a Campins, baixada fins a Sant Celoni.

130 Km.
Mitja de 27 Km./h.
Temperatura mínima de -7ºC.

Un dissabte amb bon fred i bon rotllo. El proper mès.
Salut

3 comentarios:

Xavier ha dit...

El tram de Gualba a Campins es asfaltat ?

JOSEP MARIA PLA ha dit...

Si es alfaltat, i de qualitat, dons ho ha fet l' empressa del Montseny Deumal.

Xavier ha dit...

Ostres que bé, no ho sabia ...
La carretera fins a Gualba ja pica cap amunt, tot i així, de Gualba a Campins hi deu haver algun repetxonet maco, oi ?

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite