BREVET 200 KM: OBJECTIU ACONSEGUIT

diumenge, 10 d’abril del 2011

Hola a tothom,
Una bona colla de companys de la zona ( S.Celoni, Palau, S.Esteve,Riells i Vallgorguina ) ens hem trobat per fer la Brevet més curta del any, la de 200 kms. i que juntament amb les de 300,400 i 600 kms. dona dret a participar a la famosa Paris-Brest-Paris de 1.200 kms., la meca randonneur europea.
Avui l'objectiu per la majoria de nosaltres era més modest, tant sols disfrutar d'una bona ruta, coneixer una zona nova, rodar per les seves carreteres i creuar els seus pobles, sense oblidar que 200 kms. son un repte sempre, tant per la distància com pel temps que tenim el nostre sant cul sentat.

Sortim a les 5 i poc del matí, entrem a la autopista i ens quedem egantxats uns 20-25 min. per un accident a l'alçada de La Roca, comencem bé!
Per sort entrem a Manresa amb temps de sobra per prendre la sortida, que per cert, no te res a veure amb les de les Marxes que participem habitualment. No hi ha stress, no anem a 50 km/h. en fred, no hi han frenades, etc.etc.

De seguida els cracks ens deixen (Pedro,Pitu,Gerard,L'Esteve,F.Grau,Ramón, etc.) i nosaltres fem un grup de 10 amb la idea de anar tots junts, com finalment així ha estat.
De sortida ja cap a Fonollosa, anar pujant, Calaf, direcció Ponts, a Torà primer control de pas i seguim pujant. Terreny molt puja-baixa, repetxons de dues cifres, per carreteres desertes, paisatges verds i bona temperatura. Al km. 85 ja portem més de 1.000 mts. de desnivell acumulat. La previsió es de 2.500. Veurem.
El Coll de Clarà al km. 109 i el de la Torregassa ens porten a casi 1.000 mts. d'alçada, amb rampes del 8 al 13% que amb paciència anem torejant.
Ara tenim premi, una "casi" baixada (si, aqui també hi han rampes) de 45 min. fins el poble de Sanauja on entrem a la ctra. d'Andorra de nou direcció Calaf. Estem al km. 140, toca frenar i decidim fer una ràpida paradeta a una benzinera on cauen les Coles i els Aquarius, per refer-nos.
Agafem el desviament per un camí rural en pujada cap a Enfesta i Salo, on hi ha un altre control al km. 160 i ja estem pujant de nou.
La calor es comença a fer notar però ja no ens atura res, tenim bons ànims, el desnivell es favorable, inclús el vent que a primeres hores era de front ara ens ajuda en algun tram. Fent relleus entrem junts a Manresa després de creuar els ultims pobles de la ruta: Súria i Callús.

Simplement dir que ha sigut un gran dia de cicloturisme en tots el sentits.

Per una altre banda felicitar a la Penya Ciclista Bonavista de Manresa pel disseny de la ruta, el marcatge extra als encreuaments i la simpatia dels voluntaris. Ha estat un plaer.

Finalment 203 kms., 7h20 min. de feina, i un desnivell acumulat final de més de 2.600 mts. Molta salut.

5 comentarios:

Plaga ha dit...

Molt bona cronica!! Un dia magnific de bici i m'agradat molt l'organitzacio i el tracte de la gent!! perfecte!! ara a recuperar-se un mica i sant tornemi!!

Esteve ha dit...

La gent em remena el pc!!! xDD

miquelangel ha dit...

salut per a tots els valents...

JOSEP Mª PLA ha dit...

Bona crònica, ha estat un plaer rodar amb tans amics del club, a veure si us animeu i al menys la de 300 km el proper dia 30 ens hi tornem a trobar.
salut

Jesus ha dit...

Bona crónica! Gràcies per deixar que un infiltrat de Riells us poguès acompanyar en un dia cicloturista perfecte: bon temps, bona ruta, bon rotllo i sobretot molt bona gent (aquests del club cilista sant celoni). Gràcies a tots, continueu axí, sou els millors!!
Jesus

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite