CRÓNICA DE LA XINO XANO 2011

dissabte, 30 de juliol del 2011





Hola a tothom, tot i que el Montseny ahir a la tarda no tenia la seva millor cara, tocava fer la pujada nocturna d'amics al Turó de l'Home, la Xino Xano en record d'en Xavi Novell.
La trobada a la Plaça Comptes del Montseny va permetre veure tant bicis de carretera com BTT's, totes equipades amb llinternes, llums a piles, llums de bateria, e invents cassolans de molt bon i sorprenent rendiment .
Sortida puntual a les 21'00 h. encara amb una mica de claror, a ritme tranquil de la treintena de colla que hi erem amb ganes de pasar-ho bé, xerrar i pedalar una bona estona tots junts. Bona temperatura i humitat alta, però de pluja...res.
La nit ja prometia, només guanyar alçada el paisatge ja es presentava en tota extensió, i excepte la zona de Fontmartina, on varem creuar una lleugera boirina, la resta fins a dalt va ser espectacular com sempre, amb les vistes de la Vall d'Arbúcies, Blanes, Palau, el Vallés, Collsacreu... i tot per sobre de les 4 boires.
A dalt canvi de roba, paravents, manguitos, alguns perneres i després del bocata, baixada trencadora, Coll de Sta. Helena i tirada avall per la crta. de Sta. Fe.
En petits grups arribada a Sant Celoni, cervesseta i la sensació d'haver disfrutat d'una experiencia especial que a molts ja ens te engantxats.
Fins l'any proper companys!!!

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite