TREBALL DE CAMES: ANAR SUMANT

diumenge, 2 de setembre del 2012




Hola a tothom,
Dissabte, amb un agradable canvi notable de temperatura, ens vem trobar 9 de colla per alguns seguir preparant la Selènika, millorar sensacions i pasar-ho bé.
De sortida pujada fins els voltants de Gualba, però sense arribar baixem pel golf i travessant el pont nou de la Tordera entrem cap el Montnegre per Fuirosos. Es la part més dura de la sortida, perque a partir d'aquest punt no deixarem de pujar fins El Turó Gros (la Torre de Foc), passant per S.Martí i després fent una paradeta per menjar i beure al Roure del Montnegre, després de salvar unes rampes del 12 al 18%. Descansem, xerrada, foto oficial i amunt. No cal dir que en general les pistes amb la poca pluja estàn molt bé, sense pols ni recs. Sempre es fa dur aribar aqui dalt, tinguis la forma que tinguis.
Baixem fins trobar el GR92 a l'alçada del "Mortirolo" i seguim avall fins Vallgorguina per Can Mora; tornem a pujar fins Can Pradell, GR92 i a voltar una mica per acabar baixant a la Coperfil.
Alguns ja tenen el pensament d'acabar, però falten els postres. Agafem el corriol de pujada per saltar cap a Olzinelles i Can Draper, i així arrodonir la volta.
Per acabar, aprofitant la Fira de la Cervessa Artesana anem directes a rehidratar-nos que ens ho hem guanyat.
Finalment casi 65 km. 4h. i mitja de feina i uns 1500 mts. de desnivell. Seguim sumant.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite