CRÒNIQUES

diumenge, 28 d’octubre del 2012

CRÒNIQUES: Sortides d’ entre setmana amb el companys free work, que de tant en tant ens retrobem en una bona companyia, recordant temps passats en el que sortíem mes sovint. Uns per obligacions amb els nets, d’ altres per temes diversos anem espaiant les trobades, però això també ens dona per fer mes importants les trobades.

Aquest dissabte amb alguns dels gti i dels cansalada hem anat a fer una part d’en garolera, can puig i la feixa llarga arribant a St. Fé per mullar-nos una mica.
Pel camí ens hem aturat a recollir unes quantes castanyes, dons esperem que arribi el fred aviat i serà una bona excusa per torrar-les. Hem arribat pop de la una a casa amb força fred al cos. La carretera de Sta, Fé plena de gom a gom de trinxeraires del bosc per recollir quatre castanyes. La setmana propera amb el quatre dies de festa pot ser mortal. Avui diumenge he tingut el plaer de sortir amb part del grup del club, hem anat a fer un mos a Blanes passant per Vallgorguina tal com estava previst. La pujada a Collsacreu cada un al seu aire i arribant a Sant Pol tots agrupadets fins a Blanes.
A Blanes ens trobem en Pepe Campeón i amb ell i el seu fill en Rafa i l’ Oscar tornem per la via curta. Alguns hem de complir amb les feines pròpies dels free work. Salut

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite