RUTA PARPERS: PODIA PASSAR-NOS ALGO MÉS?

dissabte, 5 de gener del 2013




Hola companys, avui els 11 que hem sortit, hem anat a fer la ruta llarga de BTT fins Parpers amb alguns trams desconeguts. Com sempre, quan es pensa una ruta de llarga distància el recorregut, la teca, el temps i tal i tal son les coses que teoricament son previsibles.
El que no controlem, son les perdues de ruta, les averies, les caigudes, les punxades...resumint, que avui ens ha tocat la xina i ens ha passat de tot a mitja hora de començar.
Al Ivan (Twister) se li enganxa la cadena amb els plats, parada, i a la represa, baixant cap a la Hípica em peta un raid de la CB i es fica per dins dels pinyons i no havia manera de treure'l.
Sort d'uns companys que ens han deixat unes alicates i amb una estona d' ingenieria sol·lucionat, encara que tot el matí amb la roda torta.
Deixem enrere Vallgorguina, dura pujada a la Casa Nova i cap a Can Bordoi pel GR antic.
De Can Bordoi directes cap a l'esmorzar a Sant Carles, ple de ciclistes i endureros. Erem al Km.30 de la ruta.
Al sortir pujem per la Urbanització i als 2 minuts del corriol de baixada de Parpers, tenim una caiguda per les orelles en càmara lenta, amb desllantada d'una tubeless que ens obliga a montar una càmara; també un problemet amb una patilla, un parell que fan un troç de corriol equivocat, un senyor que decideix emportar-se un arbre a casa per fer-se una taula en comptes d'anar a l'Ikea i un altre satèlit que te que parar a pixar cada 10 min.??. No si si haurem de tornar a aquesta "maleïda" Zona Zero.
Finalment conseguim fer tot el corriol fins la ctra.de Dosrius, on empalmem fent d'Indiana Jones per uns sorrals amb el sender bastant trepitjat que ens portarà al poble seguint tota la riera.
Creuem Dosrius i trobem la pista que teoricament va a Canyamars sense tocar asfalt, però ens queda tallada amb una Masia al mig. Al voltar-la ens quedem sense camí, i com es tard, a tirar per lo negre i assegurar el tiro.
A Canyamars no raja aigua a la font habitual, un altre desproposit de la jornada, però seguim amb il·lusió.
Pujada pel Pou de Glaç fins la Creu de Rupit, reagrupament i baixada per la Casa Nova a Vallgorguina i sense dubtes la Via Verda i avall fin La Coperfil. No ens passa res més....aleluya!

Finalment una ruta ben complerta, casi 65 kms. 1425 mts. de desnivell i unes 4 hores i mitja de pedal amb bones sensacions generals i disfrutant de la bona temepratura i el sol que ens ha fet avui. Salut.

5 comentarios:

Unknown ha dit...

Només cal l'espera per rebre el regal de reis i així cumplin el bon dia que has passat avui.Salut i regals

MASTER ha dit...

Sortida entretinguda i distreta. L'aventura és l'aventura je je...

Deunidò el que heu de fer per poder canviar les montures, que si radis encargolats, patilles, cadenes, aterratges varis, etc... prohibit aburrir-se!!

BON ANY A TOTS/TES!!

Trekman ha dit...

En la próxima, llevare un rosario, la cuz de Cara Vaca y una estampíta del Santo Cristo!!!! Xd Xd Xd
Que mañanita, pero como se disfruta!!! jejeje
Gaaaassssssssssssss...

Joan Garcia "rally" ha dit...

Gràcies Jordi, al final tot forma part d'aquest esport que compartim amb tanta penya. Salut i gasss!

YOGUI ha dit...

Menos mal que tenia un resfriao de campeonato y decidi al final salir con mis cabres, esta claro que no hubiera aguantao el ritmo o si con tanta averia jejjejejej, la proxima no me la pierdo. Un saludo a todos.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite