FINAL DE TEMPORADA

dilluns, 23 de desembre del 2013

Amics, un altre any al sac, un any que a nivell de Club es va començar reorganitzant la Junta, amb noves incorporacions i amb la idea de potenciar més l’activitat del C.C. Sant Celoni, tant a nivell esportiu com social.

Hem anat endavant amb la XIV Edició de les nostres dues proves de referència: la MontnegreBTT on vem donar un salt de qualitat amb millores generals de tot tipus i la estimada Pujada al Turó de l’Home que hem pogut mantenir un any més tot i l’abandonament de la seva carretera d’accés.
Es pot dir que hem consolidat la Gincana Infantil de Setembre, un éxit de participació on s’ens va quedar petit el circuit i la canalla s’ho va passar tant bé que si no els fem fora, encara voltarien.

La col·laboració amb la Creu Roja fent La Pedalada d’Or per segon any consecutiu, també ens va fer recordar que sense solidaritat, en aquests moments no seria posible ajudar a tanta gent amb problemes.
I per acabar l’any aquest Desembre, vem organitzar el 1er. Ciclocros Sant Celoni, una prova puntuable per la Copa Catalana, montant un treballat circuit entre el final del Cardelús i la zona de l’Institut en el que vem poguer gaudir d’aquesta especialitat amb curses relativament curtes i explosives on es barreja la forma física i la tècnica a parts iguals.
En fi, un any de molta feina que gràcies a la col·laboració de sponsors, de l’ajuda de molts de vosaltres, i d’entitats com l’Ajuntament, Ass. De Veïns, Diputació, Creu Roja, la ADF, etc. han fet posible la realització d’aquestes activitats.

I enmig de tot aixó no hem deixat de sortir caps de setmana a rodar, entrenar, compartir taula i participar en marxes, curses i brevets.  
Com ja deia en un escrit al blog del 2010, “hem rodat sols o acompanyats, hem caigut, rigut, sofert, disfrutat, passat calor, fred o molt de fred, mullat, o tot a la plegada. I aixó no te que canviar perque es el que ens agrada, ens fa més forts i sobretot mes feliços i lliures.”

Als socis veterans, als nous socis i amics del C.C.Sant Celoni, així com als seguidors del blog, ha estat un plaer pedalar amb vosaltres.
Als companys que per lesió, caiguda o accident estiguin sense pedalar, molts ànims i a recuperar-se que el 2014 ve fort i la bici sempre us esperarà.

Molt Bones Festes a tothom i els millors desitjos pel 2014!!!

Joan Garcia

President del C.C.Sant Celoni

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite