CRÓNICA D'AHIR DISSABTE.

diumenge, 13 de juliol del 2014

Ens trobem darrera l'esglesia 4 companys per anar a fer la ruta. Arrenquem direcció llinars i recollim en Jesús a la parada del bus de can bosc, ens apareix tambe en xavi closa, total 6 companys que anem a fer la ruta xino xano. Passem canoves tots agrupats, arribem al peu de sant feliu i pujem cada escu al seu ritme, a dalt reagrupament i a recuperar forces al forn de la plaça. Agafem la carretera direcció sant miquel del fai, carretera de aquellas que dona gust anar-hi, sense cotxes, super tranquiles.
Arribem a centelles i decidim intentar trobar la carretera per anar al montanyà sense passar per l'autovia, resultat el següent:




Ja ho veieu, resultat negatiu, no obstant ja m'he estudiat amb el google maps la manera de pujar el montanyà sense passar per l'autovia, per tant queda pendent per un altre dia.
Finalment trobem el bon camí i cada escu pujar el montanyà al seu ritme, fem una mica de ruta turistica per el montanyà  per finalment arribar a la carretera de collformic. Una baixada ràpida que ens porta fins al bar la nau de santa margarita on parem a fer la cervessa.


Finalment 115Kms de molt bon rotllo i bona companyia. La setmana vinent mes.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite