CRONICA DELS XINO XANO

diumenge, 14 de setembre del 2014

Ens trobem a las 7:30 darrera l'esglesia nou companys. Sortim amb direcció Llinars i al passar per la parada del bus de can Bosch recollim en Jesús. Tots agrupats passem sant Antoni i pujem el primer collet del dia, canoves. Al arribar a la rotonda de Bigues ens espera el nostre company Pere de Mollet. Pujem Sant feliu, cada escú al seu ritme, a mitja pujada una punxada a carrec d'en Pere, ens reagrupem a la plaça de sant Feliu on fem la parada pastissera. En Rafa i en J.Oliver decideixen tornar per centelles i collformic, els demés seguim la ruta direcció sant llorenç , a un ritme força macu baixem cap a castellar. Passem  tots els  repexons dircció caldes i lliça on ens abandona en pere i els demés fem una paredeta per omplí bidons.


 
 
Arribem a las franqueses i decidim saltar-nos l'ultim dels repexons, això sí, per els que no ho coneixien els hi enseyem un nou repexó una miqueta mes dur però carretera mes tranquila que ens portarà a la recta de cardedeu. Ja que anavem be de temps decidim fer la cervessa a llinars.
 
 
En acabar la cervessa seguim la ruta, en Jesús ens abandona el pasar per la baronia i els demés tots juntets fins a sant celoni. Finalment 126Kms fins a Sant Esteve amb bona compañía i com sempra bon rotllo.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite