XV MONTNEGRE BTT, FINS LA PROPERA AMICS!

diumenge, 16 de novembre del 2014

Hola a tothom, després d'un divendres i un dissabte bastant atrafagats, ja som diumenge, quarts de 7 del
matí i começa un llarg dia per molts de nosaltres.
Temperatura fresca però no freda, el cel estrellat i poca humitat...dia perfecte per la BTT, sens dubte.
A les 7'00h. arranca el foc per fer les butis, els voluntaris seuen a les taules d'inscripcions, s'organitzen els controls i les motos van a fer una volta a tots dos recorreguts per comprovar que tot sigui on ha de ser.
Son quasi les 8'00 i l'ambient es espectacular, ganes de pedalar, catxondeo, uns menjant una mica, altres escalfant, en fí, no ens adonem i s'acosta la sortida pels més de 450 inscrits; son les 8'35h. aixó està en marxa, els boscos del Montnegre, recorregut de 21 i 37 kms., i "la rampa del fuet" us esperen. El terreny està inmillorable, gràcies a les pluges de dimecres.
Ràpida comprobació via wathsapp de la situació dels principals controls i dels dos avituallaments. Tot OK. Nosaltres ja hi som, ara la feina es vostre: pedalar, gaudir i petir una mica en un entorn privilegiat i protegit com aquest.
Primeres pujades, alguna embossada inicial i anar fent cadascú segons el seu motor.
En una horeta pelada ja arriba el primer de la curta i més tard també el primer de la llarga, en només 1h.'45min....mentres encara hi ha molta gent que pedala entre el primer i segon avituallament al km. 21.
Fins passat dos quarts d'una van arribant participants, uns més cansats que altres, però tothom al seu nivell ha gaudit i petit aixó segur. Cares de satisfacció i bon humor general; inclús alguns porten la factura  a la roba per la parcela que han comprat, afortunadament sense conseqüències.
Es l'hora de menjar la butifarra, fer la cervesseta, recollir l'obsequi i també els premis especials dels sponsors col·laboradors als afortunats del sorteig aleatori, fer el café, i com no, gaudir del dia sota aquest agradable solet de tardor.

Vull agreïr-vos a tots vosaltres, els bikers, la confiança amb nosaltres un any més i sobretot el respecte, educació i bon rotllo que heu tingut pel nostre entorn, amb els voluntaris i els controls. Sempre s'agreieix un "bon dia", o un senzill "hola" quan un porta 2, 3 o 4 hores plantat en un encreuament al mig del bosc...

Però evidentment i encara que tothom ho sap, tot aixó no es posible sense els socis del Club, familiars i amiics, la colla de moteros que ens obren i tanquen la Pedalada, els sponsors del Club Cilcista, l'Ajuntament de Sant Celoni, La Diputació de Barcelona, La Creu Roja, La Guàrdia Urbana, Generalitat Dpt. Medi Ambient, Federació de Ciclisme, així com la ADF i les colles de caçadors i propietaris de la zona.
Sincerament, desde la Junta del C.C.Sant Celoni volem donar-vos les gràcies a tots.
Ens veurem al 2015?...Esperem que si, companys.
Salut i a seguir pedalant.

4 comentarios:

Unknown ha dit...

Moltes gràcies a vosaltres, com sempre una pedalada exemplar!

. ha dit...

Muy bien resumido Joan
Felicitar a todos los que han estado un y otro dia buscando y preparando este circuito de btt,al trato recibido en los avituallamientos en la llegada a meta etc..chapo company.
El año que viene mas.
Saludos oscar.

Los BICIVOLADORES ha dit...

Los bicivoladores de sant andreu de la barca vam estar de nou per cinquè any consecutiu en la vostra pedalada. I com cada estem encantats de poder gaudir amb vosaltres, dels racons tan espectaculars pels quals ens feu rodar i sobretot de la vostra amabilitat. Des de que comença la pedalada fins que s'acaba et sents com a casa i això és molt important.
Enhorabona i moltes gràcies a totes les persones que feu possible la BTT Montnegre. Sou uns cracks.
Tornarem

Joan Garcia "rally" ha dit...

Gràcies a tots, encantats que us agradi la nostra proposta de cada any.
També s'ha de dir que el 90% dels que portavem el xaleco reflectant som ciclistes i aixó ajuda bastant.
Si no ens trobem en altres pedalades, ens veiem al 2015.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite