DIUMENGE VARIAT PER LA PENYA DEL CLUB

dilluns, 23 de març de 2015

Hola a tothom, sortides variades i curses en aquest diumenge després d'un dissabte tant plujós.

Els de la Challenge vem anar cap a la zona de la Creu de Canet a fer variants i corriols que vem gaudir molt pel bon estat del terreny, i de tornada vem acabar fent la part final de la MontnegreBTT.
Uns 53 kms., quasi 1600 de desnivell i 4 hores i mitja de feina que no està malament.

Els de carretera van anar per Coll de Ravell fins als Cortals i de tornada, els randonneurs que faran la Brevet 300, van allargar ruta baixant per Osor i fent tota la Vall de Llèmena, acabant el matí amb més de 180 kms. a les cames.

El Team Donda Bikes en ple van competir a la primera prova de La Copa de Enduro Catalana a Les Gavarres on, sobre un terreny molt enfangat i delicat, en Guillem Caballé va ser el primer Elit i 2on Scratch absolut. A més l'Aleix Puig va ser el 2on Junior, felicitats a tota la colla i en especial a aquests dos elements.

En Pere Amadó del Salicru Team Maasai va participar al Gran Premi Ciutat de Barcelona de BTT disputat a Montjuic, fent un bon 4t lloc en la molt competida categoria dels Master 30 i 5é absolut entre els 117 participants entre Masters 30, Juniors i les Elit Fèmines.

L'amic Pacheco es va estrenar en la Copa de Veterans al Papiol, rodant en peloton en un circuit de 1'5 kms. i fent 30 voltes. No se si es va divertir gaire, però com aprenentatge segur que va treure profit.

Ningú entrena...però l'Strava treu fum totes les setmanes...
Salut.

Socis