OPEN MUNT BIKES 2015

dilluns, 2 de novembre del 2015

Hola a tothom, ahir diumenge alguns de nosaltres vem fer un parentesi en les feines de preparació de la MontnegreBTT i vem anar a pedalar a aquesta prova a l'altre banda del Montnegre de la que som bastant fidels.
En total erem 10-12 socis del Club que a les 9'00h. del matí enfilavem la Riera d'Arenys cap amunt direcció Creu de Rupit amb variants, començant per una llarguíssima pujada que ordenava de forma natural a tot el personal, amb un inici de pista ample fins anar-se transformant en corriols de variats desnivells i zones algo més tècniques però ciclables.
En Trekman, Diego, Yogui i jo vem fer un mini-bus turístic, ja que els altres companys tenien un ritme que les meves cames no han conegut en tota la seva història esportiva :-)
La dinàmica del recorregut va ser la varietat de terrenys, pistes, boscos i el luxe de gaudir alguns trams de corriol especialment increïbles i de nivell tècnic mitjà sense ser un trenca-clavicules alternant baixadai pujada...tocant Canyamars, Dosrius i S.Vicenç de Montalt.
La única incidència del dia va ser l'averia d'en Yogui que es quedava al segon avituallament a esperar el rescat, per una doblegada de la patilla del canvi.
La resta de companys tots sense cap més problema fins al final, amb un bon somriure pel gran matí de BTT gràcies a aquest dur però divertit circuit. Finalment els del mini-bus 3 horetes ben aprofitades pedalant (3'20 temps total), 38 kms. i 1400 de desnivell que no està malament.
Felicitar també a la organització per tota la feina feta en general, pel detall de posar una corda en un pujador, per les bossetes de castanyes a l'arribada i per la feina dels voluntaris el gran valor d'aquestes proves.
Com opinió personal, de les 4 edicions que he participat aquesta ha estat la que ha tingut el millor traçat de totes.
Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite