PRIMER ENTRENO CHALLENGE MTB

dilluns, 15 de febrer del 2016

Bona colla ahir en el primer entrenament oficial en vistes a la Challenge MTB de Girona a la que estem apuntats una bona colla del Club.
Sortim sense fred, amb el terreny en bon estat gràcies a la pluja nocturna, inclús en alguns llocs enfangats, una sensació oblidada.
Per escalfar, avall per la Via Augusta a bon ritme i paralels a l'autopista fins desviar-nos pel camí de Fuirosos on començarem a acumular el primer desnivell del matí.
Com es habitual en aquest tram anem tots junts fins el dessviament cap a Sant Martí del Montnegre, però aquí toca agafar la posició "natural" de cadascú fins arribar a dalt.
Com ja portem prop d'una hora i mitja sense parades, aprofitem la esplanadeta que hi ha a la cruïlla i acompanyats del sol, fem un pit-stop i fem el bocata.
Ara toca pasar del Montnegre al Corredor, GR92 i avall per les travesses fins Vallgorguina, on tornem a pujar sense pietat, sumant variants variants fins La Creu de Rupit.
Fem un bucle per allà Made in Trekman, reapareixent de nou a la Creu de Rupit i tornem a la Casa Nova on ens liem de nou a voltar per allà, passant per la Font de la Figuerassa, Can Clarens i baixant novament a Vallgorguina de nou. Alguns ja tenen les cames en reserva, però aixó forma part de l'entrenament.
Pujada per la Hipica i a acabem la ruta baixant pel President, encara que al Pou de Glaç en Tijeras petit, talla un tubeless, única incidència del dia.
Finalment 58 kms., mitja de quasi 15xh. i 1500 mts. de desnivell que no està malament per ser la primera batalleta.
Contents i cansats, ja preparem la propera...anar sumant, companys!

Salut.

On som

Avda. Catalunya, 14, Local 4
Sant Celoni
08470
Barcelona

E-mail: info@ccsantceloni.com

Datos de mapas
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapasDatos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Datos de mapas ©2018 Google, Inst. Geogr. Nacional
Mapa
Satélite